BitcoinKrypto News

US-Wahl: Trumps Vorsprung auf Prognosemärkten wächst, CEO von BlackRock sagt Bitcoin sei unabhängig von politischen Entwicklungen

Trump fører i prognosemærkederne

Donald Trump har øget sit forspring i forhold til vicepræsident Kamala Harris på prognosemærkederne. Stadig flere væddemål falder på, at han vil vinde præsidentvalget.

Polymarket prognosemarkeder viser Trump i front

Ifølge Polymarket, en førende prognosemarked, overgår Trumps chancer for at vinde præsidentvalget den 15. oktober chancerne for Harris med 13 point. Den 4. oktober begyndte oddsen at tippe i Trumps favør, og den 12. oktober førte han med over 10 point.

Elon Musk roser dezentraliserede prognosemarkeder

Den velhavende iværksætter Elon Musk mener, at dezentraliserede prognosemarkeder kan give mere præcise forudsigelser end konventionelle meningsmålinger, fordi der står penge på spil. Musk har tydeligt tilkendegivet sin støtte til Trump, da han anses for at være mere venligt stemt over for innovation inden for kryptobranchen.

BlackRock CEO: Bitcoin er immun over for amerikansk politik

Larry Fink, administrerende direktør for BlackRock, verdens største aktieforvalter, udtaler, at resultatet af præsidentvalget ikke vil have nogen væsentlig indflydelse på Bitcoin. Han mener, at Bitcoin er en egen klasse af aktiv, der går ud over global politik og vil fortsætte med at vokse uafhængigt af hvem der sidder i Det Hvide Hus.

US-valg løfter prognosemærkederne til nye højder

På grund af det kommende præsidentvalg i USA er væddemålene på prognosemærkederne i tredje kvartal steget med en imponerende 565,4 %, nående en værdi på 3,1 milliarder dollars på de tre største markeder.

Top  Absolvent erntet Buhrufe für Bitcoin-Rede nach Einnahme von Ayahuasca-Tee

Polymarket dominerer prognosemarkedet

Polymarket, den mest kendte dezentrale platform, har en markedsandel på over 99 % i september. Hele 46 % af Polymarkets årlige volumen kommer fra væddemål relateret til præsidentvalget i USA.

Konklusion

Mens Trump fører på prognosemærkederne og investorer bekymrer sig om potentielle konsekvenser af en eventuel Harris-administration for blockchain-innovation, forbliver Bitcoin immun over for amerikansk politik ifølge BlackRock chefen, Larry Fink. Med prognosemarkedernes stigende popularitet forud for US-valget ser det ud til, at politik og økonomi forbliver tæt forbundet på globalt plan.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button