AltcoinsKrypto News

USA’s Senat vedtager bipartisan lov for at undgå regeringsnedlukning

USA’s Senat vedtager bipartisan regning for at forhindre regeringslukning

USA’s Senat vedtog lørdag aften en bipartisan regning, kun tre timer før midnatsfristen, for at forhindre en regeringslukning.

Regningen, som blev vedtaget med overvældende støtte med 88 til 9 stemmer, finansierer regeringen i de næste 45 dage, indtil den 17. november.

I en sen lørdag-post på X (tidligere kendt som Twitter) afslørede præsident Joe Biden, at han har underskrevet regningen til lov.

“Her til aften stemte bipartisan flertal i Repræsentanternes Hus og Senatet for at holde regeringen åben og forhindre en unødvendig krise, der ville have påført unødvendig smerte på millioner af hårdtarbejdende amerikanere,” sagde Biden i en erklæring efter vedtagelsen.

Han roste også bipartisan flertal i både Repræsentanternes Hus og Senatet for at undgå en unødvendig krise.

Alle demokratiske senatorer stemte for foranstaltningen, mens de ni modstandende stemmer kom fra republikanere.

Tidligere på dagen vedtog Repræsentanternes Hus regningen med 335 til 91, efter at Republikansk taler Kevin McCarthy besluttede at søge Demokratisk støtte til den midlertidige finansieringsregning.

I sidste ende modtog regningen mere støtte fra demokrater end republikanere i Repræsentanternes Hus, hvor 90 republikanere stemte imod den, mens kun én demokrat var imod den.

Det er værd at bemærke, at finansieringen til Ukraine var fraværende fra regningen, en bestemmelse, som demokraterne søgte, men som blev modsat af mange republikanere. Dog inkluderer regningen finansiering til katastrofehjælp.

McCarthy var nødt til at stole på demokratiske stemmer for at opnå godkendelse på grund af modstand fra den hårdhøjre fløj inden for hans parti.

Top  Heroes of Mavia: Før din virtuelle hær mod sejr og ægte belønninger!

For at sikre godkendelse implementerede taleren en afstemningsproces, der krævede et to-tredjedels flertal, svarende til cirka 290 stemmer i det 435 medlemmers Repræsentanternes Hus.

Før afstemningen understregede McCarthy de høje omkostninger ved en regeringslukning, især for amerikanere i uniform.

Han opfordrede både republikanere og demokrater til at prioritere det amerikanske folks velbefindende og påpegede uretfærdigheden ved at nægte betaling til dem, der risikerer deres liv for at forsvare nationen.

En regeringslukning kunne også have påvirket kryptovaluta

En regeringslukning i USA kunne også have haft skadelige virkninger på fremdriften af kryptovalutaregninger, der venter på afstemning, og potentielt påvirket fremtiden for kryptoregulering.

Tilbage i juli stemte lovgivere fra Repræsentanternes Hus finansielle tjenesteudvalg for flere kryptofokuserede regninger.

The Financial Innovation and Technology for the 21st Century Act (FIT), Blockchain Regulatory Certainty Act, Clarity for Payment Stablecoins Act og Keep Your Coins Act fik støtte og var blandt de mere bemærkelsesværdige regninger, der blev vedtaget af udvalget.

Disse regninger kunne potentielt blive fremført til en afstemning på Repræsentanternes Hus i den nuværende kongressession.

Dog ville en regeringslukning have stoppet lovgivernes evne til at bevæge sig fremad med lovgivning.

Flere af de regninger, der venter på en afstemning, har tværpolitisk opbakning og har sandsynligvis held med en afstemning på gulvet, ifølge Blockchain Associations direktør for regeringskontakter, Ron Hammond.

Han nævner, at “der er mange politiske kampe, der kan ødelægge begge regninger / enhver aftale.”

Mislykket.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button