Krypto NewsRipple

Valour runder 600 Mio. CAD i forvaltet formue og introducerer nye ETPs: Ripple (XRP) og Binance (BNB)

Ny rekord for Valour i forvaltet formue

Valour har netop annonceret en imponerende stigning i deres forvaltede formue (Assets under Management, AUM) til 590 mio. CAD i forhold til 497 mio. CAD den 31. januar 2024. Dette betydelige vækst på 18,7 % afspejler det stigende markedstillid og Valours voksende indflydelse inden for digitale aktiver.

Introduktion af XRP og BNB ETP’er

Som en del af deres udvidede produktsortiment har Valour lanceret børsnoterede produkter for Ripple (XRP) og Binance (BNB) på Nordic Growth Market (NGM). Dette giver investorer mulighed for at investere i XRP og BNB gennem deres banker eller mæglere og imødekomme den voksende efterspørgsel efter forskelligartede digitale aktiver på de europæiske markeder.

Investeringsmuligheder og fremtidig ekspansion

Valour fortsætter med at fokusere på produktinnovation og udvikling ved at planlægge noteringen af yderligere traditionelle og fysisk understøttede ETP’er i de kommende måneder. Dette understreger deres engagement i at tilbyde investorer en bred vifte af muligheder inden for den digitale aktivverden.

Konklusion

Valours rekordhøje forvaltede formue og lanceringen af XRP og BNB ETP’er markerer et betydningsfuldt skridt i retning af at tilbyde investorer enkel og sikker adgang til digitale aktiver. Med deres fortsatte fokus på innovation og udvidelse positionerer Valour sig som en nøglespiller på markedet for digitale investeringer.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  SEC planlægger at sagsøge Robinhood: Hvad betyder det for den populære handelsplatform?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button