EthereumEthereum ClassicKrypto News

Vampirangriff der L2s auf Ethereum: Cybercapital-Gründer warnt vor Fragmentierung und Inflation

Cybercapital-Gründer Justin Bons advarer om ‘Vampirangreb’ fra L2s mod Ethereum

Justin Bons, grundlægger og CIO af Cybercapital, har advaret om de skadelige konsekvenser, som væksten af Second-Layer-projekter har for Ethereum-økosystemets sundhed. Bons forklarede, at der flere ting, han finder forkerte ved beslutningen om at skalere Ethereum med L2s i stedet for at fokusere på hovedkæden.

Fragmentering af Ethereum-økosystemet

Dette fokus har skabt adskillige problemer, der har ført til underudnyttelse af hovedkæden, hvilket øger ETH-inflationen, da de brændte gebyrer ikke kan dæmme op for inflationen, da aktiviteten flytter sig til disse projekter.

Blandt disse problemer er fragmenteringen af likviditeten i L2-økosystemet i flere isolerede øer, der endnu ikke kan forbindes. Bons kritiserer også værdsættelsen i disse kæder, som ikke er så decentraliserede eller sikre som Ethereum-basiskæden og kan anvendes til at stjæle brugernes midler og censurere transaktioner.

Udnyttelse af værdi og decentralisering

Bons forklarede, at det nu er praktisk umuligt at rette skaleringsproblemer på basiskæden, da det ville fjerne hele værdien, som disse projekter har akkumuleret. Dette ville også påvirke brugere, der holder disse tokens.

Bons fremhævede:
“Skalering af ETH ville ødelægge al kapital og gebyrer, der bliver tjent af L2s, da VCs ikke kan profitere af L1-skaleringsproblemer. Disse parasitter har vendt et fællesgode til en platform for VC-kæder for at søge leje!”

Konsekvenserne af centraliserede beslutninger

Den nuværende tilstand af Ethereum er et svar på beslutningen om at skubbe skaleringsindsatsen til L2s, en beslutning som Bons kritiserer for sin centralisering. “Det er hvad der sker, når vi overgiver os til nådesløs centraliseret beslutningstagning,” sluttede han af.

Top  Risikoanalysen advarer om potentiel fare ved Ethereum-Staking: Er Ethereum Staking en tickende bombe?

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button