EthereumEthereum ClassicKrypto News

VanEck: Ethereum-Kursziel bis 2030 auf 22.000 US-Dollar angehoben – Bullenmarkt voraus?

Ethereum-ETFs som Preistreiber

VanEck har hævet kursmålet for Ethereum (ETH) til 22.000 US-dollar inden 2030. Denne prognose antyder en mulig forestående bull marked, der kan øge ETH-prisen med 60 % og overgå det hidtil højeste prisniveau.

Optimiering i portefølje med kryptokurver

VanEck forudsiger en potentielt stigende fri pengestrøm til 66 milliarder US-dollar, hvilket understøtter en markedsværdi på 2,2 billioner US-dollar eller 22.000 US-dollar pr. mønt inden 2030, såfremt Ethereum bevarer sin førende position blandt smart kontrakt platforme.

Forberedelse til en Ethereum Bull marked

Med den ambitiøse prognose og det nye kursmål for 2030 steg ETH-priserne de seneste dage med næsten 3 % til aktuelt 3.850 US-dollar ifølge CoinMarketCap. En bull marked kendetegnes ved en vedvarende opadgående tendens i priserne, uanset om det drejer sig om traditionelle aktier eller kryptokurver. Denne fase med stigende priser strækker sig normalt over en cyklus på tre til fire år.

Analytikere definerer generelt en bull marked som en situation, hvor priserne er steget med mindst 20 % fra deres seneste lavpunkter. Denne procentvise stigning signalerer en markant opadgående tendens og vidner om en positiv investorstemning samt optimisme om markedets udvikling.

Ethereums værdi er steget med næsten 150 % i løbet af det sidste år. Med forventning om, at ETH når en pris på 6.500 US-dollar inden årets udgang, ville det forventede kursmål indebære en stigning på næsten 68 %. Under disse omstændigheder synes en bull marked for Ethereum næsten uundgåelig.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button