BitcoinEthereumKrypto News

Verdens første rentebærende Bitcoin-ETP lanceres på Nordic Growth Market

Introduktion

ETP: Valour Inc. og Core Foundation har sammen lanceret det verdensomspændende første Bitcoin (BTC)-ETP, der genererer afkast på Nordic Growth Market (NGM) børsen. Dette tilbyder investorer mulighed for at engagere sig i Bitcoin med en afkast på 5,65% og en administrationsgebyr på 1,9%.

Valour Bitcoin Staking (BTC) SEK ETP med Core-Blockchain

Valour Bitcoin Staking (BTC) SEK ETP drives af Core-Blockchain-netværket, som er baseret på Bitcoin. Dette ETP inkluderer kompatibilitet med Ethereum Virtual Machine (EVM) samt Satoshi Plus-konsensusmekanismen for forbedret sikkerhed og skalerbarhed.

Forenklet investering med Valour Bitcoin Staking (BTC) SEK ETP

Valour Bitcoin Staking (BTC) SEK ETP optimerer Bitcoin-investeringer ved at delegere bitcoins til Core-validators. Afkastet tilskrives dagligt nettoværdien (NIW) og sikrer kontrol og sikkerhed med betydelig afkast for investorer uden behov for at sælge eller handle med deres Bitcoin-bestande.

Historisk lancering af Valour Bitcoin Staking (BTC) SEK ETP

Handelen med Valour Bitcoin Staking (BTC) SEK ETP startede den 10. maj 2024 med en administrationsgebyr på 1,9%. Dette ETP markerer et milepæl som det første Bitcoin-ETP, der genererer afkast, hvilket giver investorer mulighed for en betydelig indkomst på 5,65% uden at skulle sælge deres Bitcoins direkte.

Core-Chain: Sikkert og skalerbart blockchain-netværk

Core-Chain er en Bitcoin-drevet Layer-One-Blockchain med EVM-kompatible Smart Contracts. Det tiltrækker 50% af Bitcoin Mining-Hash Power til Core, hvilket resulterer i en stærkt Bitcoin-fokuseret EVM-Blockchain med Bitcoin-Staking og mere.

Top  Krypto Crash: Avalanche (AVAX) Kurs stürzt um 34 % in einem Monat ab

Konklusion

Det verdensomspændende første Bitcoin-ETP, Valour Bitcoin Staking (BTC) SEK ETP, tilbyder investorer en unik mulighed for at engagere sig i Bitcoin og opnå betydelige afkast. Drevet af Core Foundation, repræsenterer dette ETP et skridt mod innovation inden for digitale aktiver og sikre investeringsmuligheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button