DogecoinKrypto News

Verdenskendt hund efter Doge-Meme er død: Kabosus historie og arv

Hunden Kabosu, der inspirerede det verdenskendte Doge-meme, er død. Hendes ejer, Atsuko Sato, meddelte nyheden på sin blog og på Instagram. Kabosu døde ifølge Sato fredag morgen lokal tid “fredeligt uden lidelse” i hendes arme. Hun takkede alle, der gennem årene har elsket Kabosu.

Atsuko Sato adopterede Shiba-Inu-hunden i 2010, men præcist fødselsdatoen for Kabosu er ukendt. Det vides dog, at hunden blev omkring 18 år gammel. Efter Atsuko Sato offentliggjorde et billede af hunden på internettet, spredte det sig globalt og blev til et meme, kendt som Doge, der blev et af de mest udbredte memes i verden. Doge inspirerede også til såkaldt Doge-Speak, der er en form for internet-sprog, hvor sætninger forkortes, ord med få stavelser bruges, og følelser overdrives.

Doge-memet og Kabosu fik ekstra opmærksomhed gennem kryptovalutaen Dogecoin, der blev oprettet af to udviklere som en sjov valuta. Dogecoin var længe næsten værdiløs, men i slutningen af 2020 skete der en hype, der blev fremmet af tweets fra den amerikanske milliardær Elon Musk. Prisen på Dogecoin steg midlertidigt til næsten 70 cent pr. Dogecoin. Selvom prisen nu er faldet til 15 cent, er det stadig langt mere end den oprindelige værdi på få brøker af en cent. Dogecoin har en markedsværdi på 24 milliarder dollar og er ifølge Yahoo Finance den ottende største kryptovaluta i verden.

Folkene bag Dogecoin-kontoen på X-platformen hyldede Kabosu og sagde, at hun kun kendte til lykke og ubetinget kærlighed. Selvom hundens død havde indtil videre ingen stor indvirkning på kursen af Dogecoin.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button