BitcoinEthereumKrypto News

Vil Donald Trumps tale sende Bitcoin og Ethereum til himmels eller få dem til at styrtdykke?

Donald Trump, Bitcoin og Ethereum: Hvad betyder hans tale for kryptomarkedet?

Siden torsdag har den årlige Bitcoin-konference fundet sted i Nashville, USA. En række prominente talere, herunder Cathie Wood fra Ark Invest, Edward Snowden, Micheal Saylor fra Microstrategy, præsidentskandidat Robert F. Kennedy Junior og aftenens hovedattraktion, Donald Trump, vil deltage. Spekulationerne går på, om Elon Musk også vil dukke op som gæst. Kryptosamfundet er ivrigt spændt på dette arrangement og forventer, at Donald Trump lørdag aften vil få kurserne på Bitcoin og Ethereum til at eksplodere – enten op eller ned.

Vil Donald Trumps tale sende Bitcoin og Ethereum til nye højder?

Lørdag aften kl. 20:00 (tysk tid) vil Donald Trump holde en 30-minutters tale på Bitcoin-konferencen. I de seneste uger og måneder har Trump vist sig mere krypto-venlig og har endda indsamlet midler til sin valgkamp gennem en egen kryptocurrency. Kryptoentusiaster håber, at Trumps tale vil sætte skub i kryptokurserne, især Bitcoin og Ethereum.

Den store forhåbning er, at Donald Trump vil erklære, at Bitcoin under hans præsidentskab vil fungere som en slags reservemøntfod for at støtte den stadigt svækkende dollar. Om dette nogensinde bliver tilfældet, og om Trump vil annoncere det netop på konferencen lørdag, er naturligvis uvist.

Hvad skal investorer gøre nu?

Kryptomarkedet er for tiden i en fastlåst situation uden store korrektioner, men snarere en sej sidelæns tendens. Bitcoin og Ethereum har været fanget i dette mønster i månedsvis.

Top  Crypto Fear and Greed Index viser lav investor tillid: Hvad betyder det for markedet?

Investorer bør huske, at det ikke er klogt at investere udelukkende baseret på håb. Selvom Trump måske får kryptokurserne til at stige i dag, er spørgsmålet, hvor holdbart det vil være, og hvor meget skuffelsespotentiale der er. Investorer bør kun investere i Bitcoin og Ethereum, hvis de ser et langsigtet potentiale i disse kryptovalutaer og er villige til at håndtere store kursudsving.

Læs gerne også: “Ethereum-ETFs godkendt – Men betyder det katastrofe for Bitcoin og Ethereum?” og “AI afslører: Disse aktie-ETF’er bør investorer absolut ikke gå glip af.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button