AltcoinsKrypto News

Vitalik Buterin advarer kryptoprojekter om stabiliteten af Hongkongs krypto-venlighed

Ethereum (ETH) medstifter Vitalik Buterin advarer cryptocurrency-projekter mod at etablere deres operationer i Hongkong. Dette blev understreget, da han talte ved Web3 Transitions Summit i Singapore. Buterin fremhævede behovet for at evaluere stabiliteten af regeringens holdning til krypto i Hongkong, før man forpligter sig til regionen. Han rejste bekymring over den potentielle indvirkning af fremtidig regulering, politik og andre ukendte begivenheder på bystatens nuværende krypto-venlige miljø.

Buterin udtrykte usikkerhed omkring den aktuelle situation i Hongkong og forholdet til fastlandet i Kina, og hvordan dette kunne påvirke venligheden overfor krypto. Han spurgte, hvor stabilt dette niveau af venlighed er.

I modsætning til fastlandet Kina, der har strammet grebet om krypto-handel og mining, har Hongkong aktivt omfavnet krypto-virksomheder og endda opmuntret banker til at samarbejde med dem. Hongkongs regering frigav i oktober 2022 en politisk erklæring om udvikling af virtuelle aktiver, hvor den afklarede sin holdning til virtuelle aktiver. Derudover har bystaten implementeret sit nye reguleringsrammeverk for krypto.

Det nye regelsæt giver almindelige investorer mulighed for at handle med virtuelle aktiver, i stedet for at begrænse digital aktiehandel til professionelle investorer og tradere med mindst 1 million dollars i bankbare aktiver.

Securities and Futures Commission (SFC) i Hongkong har også begyndt at udstede licenser til krypto-børser. Trods dette hævdede Buterin, at det er svært at vurdere, om Hongkongs regering fortsat vil støtte kryptoindustrien i fremtiden.

En hongkongsk lovlig repræsentant, Johnny Ng, har inviteret Buterin til at besøge bystaten for at afklare hans bekymringer. Ng har forsikret om, at Hongkong har en stabil politisk ramme for kryptovalutaer og har modtaget bred social konsensus og gennemgået omfattende procedurer.

Top  Binance vil ansætte 1.000 nye medarbejdere i 2024 med fokus på compliance stillinger

Ng understregede også byens vilje til at udvikle politikker omkring virtuelle aktiver og byde velkommen til globale overensstemmelsesvirksomheder, der ønsker at etablere deres operationer i regionen. Han beroligede Buterin og sagde, at Hongkongs politikker ikke vil ændre sig over natten og at de er meget stabile.

Buterin har for nylig besøgt forskellige asiatiske lande, herunder Indien, Japan, Taiwan, Palau og Singapore. Han har udtrykt glæde over det engagement, der er vist af de lokale udvikler-fællesskaber i disse lande og har bemærket de betydelige fremskridt inden for forskning, især inden for nulviden (ZK) og privatløsninger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button