EthereumEthereum ClassicKrypto News

Vitalik Buterin verspricht alle Erlöse aus Krypto-Beständen zu spenden: Wohltätige Absichten oder unklare Handlungen?

Vitalik Buterins donation af kryptovaluta

Vitalik Buterin, medudvikler af Ethereum, har offentliggjort, at han vil donere alle indtægter fra sine kryptoaktiver. Dette inkluderer Ethereum og Layer2-token. Han planlægger at donere midlerne til støtte af offentlige goder inden for Ethereum-økosystemet samt til bredere velgørende formål som biomedicinsk forskning og udvikling.

Beslutningen om donation

I et erklæring på X delte Buterin sin grund til at donere alle indtægter og udtrykte sin hensigt om ikke at investere i Layer2-projekter i nær fremtid. Han forklarede, at han ønsker at støtte værdifulde projekter, især dem, som andre dele af økosystemet måske undervurderer. Han planlægger at fortsætte med at støtte projekter kun gennem donationer.

Kontroversen omkring Ether-transaktioner

Buterin har været genstand for kritik på det seneste, især efter anklager om at have solgt Ether-token for profit. En blockchain-analytiker, Lookonchain, hævdede, at Buterin havde overført og solgt betydelige mængder Ether efter en positiv tweet. Buterin benægtede disse påstande og fastholdt, at han ikke havde solgt kryptovaluta af personlig vinding siden 2018.

Støtte fra fællesskabet

Selvom Buterin har opbakning fra størstedelen af fællesskabet, har anklagerne mod ham haft en vis indflydelse. Det vigtigste for Buterin er dog at fortsætte med at støtte værdige projekter gennem donationer.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Top  Terra Classic-Community: Enthüllungen über massive Token-Vernichtungen könnten Preise positiv beeinflussen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button