Krypto News

Wall Street hangler sig fra konjunktur til zinswende: Hvad betyder de seneste jobdata for USA’s børser?

Wall Street reagerer uforudsigeligt på jobdata

Efter offentliggørelsen af de robuste jobdata fra maj hangler Wall Street sig gennem en usikker periode. De store indeks ser ud til at være retningsløse, og investorerne er blevet usikre på, hvornår rentestigningerne vil finde sted.

Uvis retning på Wall Street

På trods af de overraskende stærke jobdata fra maj, blev Wall Street ved ugens afslutning set som retningsløs. De store indeks vekslede flere gange mellem stigninger og fald, og til sidst forblev udsvingene små. Den sidste tids tendens med mangel på retning fortsatte.

Udviklingen på Wall Street

Dow Jones lukkede med en nedgang på 0,22 procent ved 38.798 points. De øvrige indeks bevægede sig også lidt ved et volatilt handelsscenarie. S&P 500 og Nasdaq-indekset mistede mellem 0,1 og lidt over 0,25 procent. Nasdaq 100-indekset nåede en ny rekord på 19.113 points, men væksten var moderat. Manglen på en klar tendens var tydelig, ligesom det var tilfældet i den europæiske handel.

Arbejdsmarkedets præstation i USA

I maj blev der skabt 272.000 nye job uden for landbruget i USA, langt mere end forventet. Samtidig steg timelønnen, der er afgørende for inflationsudviklingen, med 0,4 procent fra måneden før. Selvom arbejdsløshedsraten steg til 4,0 procent fra 3,9 procent, forblev den relative lav i USA.

Importante beslutninger venter

Med en kommende rentebeslutning fra Federal Reserve i USA næste uge, forventer investorerne stadig ikke rentesænkninger. Den usikre situation på Wall Street fortsætter, og investorerne reagerer nervøst på virksomhedernes indtjeningsudsigter.

Top  BlackRock forbereder sig på lanceringen af deres Bitcoin ETF og fører finansieringsdiskussioner med Wall Streets største aktører.

Konklusion

Mens jobdataene har skuffet rentehåbene, har bekymringer om konjunkturerne været i fokus. På trods af dette bevarer Wall Street sit fokus og venter spændt på de kommende betydende økonomiske beslutninger og indløsningen af Nvidia-aktierne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button