BitcoinKrypto News

Whistleblower Edward Snowden hylder Bitcoin som den største monetære bedrift siden munterprægning

Edward Snowden om Bitcoin: Den største monetære fremskridt siden münzprägung

Die nächste Stufe in der Geldwirtschaft

Whistleblower Edward Snowden har udtalt sig om Bitcoin på X og kaldt det den største monetære fremskridt siden opfindelsen af ​​møntprægning. Han hævder endda, at dem der ikke forstår det, ikke kan overbevises. Snowden mener, at Bitcoin er revolutionerende på linje med opfindelsen af ​​møntprægning.

Edward Snowden og hans interesse i Bitcoin

Edward Snowden har længe været interesseret i Bitcoin og andre kryptokurver. Han er især fokuseret på privatliv og frigørelse fra traditionelle finanssystemer. Mens han tidligere kritiserede Bitcoin for dets mangel på privatliv, har han nu ændret holdning og erkender dets monetære egenskaber som det mest signifikante fremskridt inden for pengevæsenet.

Der Bitcoin Preis aktuell

På trods af et fald i kursen for nylig, ligger prisen for Bitcoin pt. på $52.224. Interessen er stadig høj omkring det kommende Bitcoin-halvering, hvor mængden til minerne bliver halveret. Dette kan muligvis være en sidste chance for at investere billigt i Bitcoin.

Bemærk venligst, at prisen på Bitcoin kan ændre sig hurtigt, og at investeringer altid bør overvejes omhyggeligt. Det er vigtigt at få rådgivning fra professionelle, inden du investerer i kryptokurrency.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Kryptovalutaer stiger: Bitcoin op 1,3% til $59.476 og Ether stiger med 0,9% til $3.012,7

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button