Krypto News

WisdomTree lancerer ny physisch besikret Ethereum-produkt med mulighed for staking

WisdomTree Physical Ethereum – En simpel og sikker indgang til Ether markedet

WisdomTree, en velrenommeret globale aktør inden for investeringsprodukter, præsenterer stolt deres nyeste innovation – WisdomTree Physical Ethereum. Dette er et physisks besikret, börsengehandeltes Ether-produkt (ETP), der giver investorer mulighed for at få adgang til Ether markedet på en enkel, sikker og omkostningseffektiv måde.

Indtast Ether-markedet uden besvær

Med WisdomTree Physical Ethereum elimineres behovet for investorer at holde Ether direkte, opbevare private adgangskoder eller interagere med blockchain eller digitale valutainfrastrukturer. Dette gør produktet til en ideel mulighed for dem, der ønsker at deltage i Ether-kursudviklingen uden de tekniske udfordringer, der ellers følger med.

Handelsmuligheder og omkostninger

WisdomTree Physical Ethereum ETP er handelbart på flere førende børser, herunder Xetra, Euronext-børserne i Paris og Amsterdam samt den schweiziske børs SIX. Med en årlig forvaltningsafgift (Gesamtkostenquote) på 0,95 procent, forventes produktet at generere en årlig rentesats på 4 til 8 procent. Dette giver investorerne mulighed for at opnå attraktive afkast på deres investeringer.

Udnyt staking fordele

Et særligt træk ved WisdomTree Physical Ethereum er, at det understøtter muligheden for ‘staking’. Staking er en proces, hvor Ether-delegationer sendes til validator-knuder i Ethereum-netværket. Dette sikrer validering af nye transaktioner samt beskyttelse af netværket som helhed. Som en belønning for deres deltagelse i dette økosystem modtager investorer staking-belønninger udbetalt af netværket selv.

For at implementere staking-funktionaliteten samarbejdede WisdomTree tæt med deres VPS og indførte en gennemsigtig og risikobaseret tilgang. Med denne løsning kan investorer nyde godt af både værdien af Ether og staking-belønningerne på en bekvem og problemfri måde.

Top  Japansk børsenhet tilføjer 57 BTC til deres kassebeholdning

Enkelt, sikkert og omkostningseffektivt

WisdomTree Physical Ethereum ETP giver investorer en simpel og sikker adgang til Ether-markedet. Det kombinerer de bedste træk ved traditionel finansinfrastruktur og produktstrukturering, hvilket resulterer i en omkostningseffektiv investeringsmulighed. Med dette produkt kan investorer nyde godt af Ether-kursudviklingen uden at skulle bekymre sig om den tekniske kompleksitet, der normalt er forbundet med kryptovalutaer.

Investorer kan drage fordel af WisdomTree’s ekspertise og globale ry, mens de samtidig deltager i det voksende Ether-marked. WisdomTree Physical Ethereum ETP er virkelig den ideelle måde at få adgang til Ether-kursen uden besvær og uden at skulle håndtere den tekniske side af digitale valutaer.


Vær opmærksom på, at denne artikel kun indeholder informationerne fra den givne tekst og ikke indeholder eksterne links eller billeder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button