Krypto News

Worldcoin i nedtur på grund af ny konkurrence fra Polygon og Animoca’s nye Coin – Læs hvorfor her!

Når vi ser på udviklingen af ​​Worldcoin på det seneste, er det tydeligt at se, at den tidligere stejle prisstigning er ved at blive overhalet af en lige så stejl nedgang. Worldcoin havde oplevet en imponerende rally på mere end 240%, drevet af integrationen af deres World ID i en E-Sports turneringsplatform og lanceringen af OpenAI’s Sora – en ny KI-applikation. Alt dette blev yderligere understøttet af væksten i World Apps daglige brugere og tilknytningen til Verdensøkonomisk Forum.

Men med den stigende konkurrence på markedet for digitale identiteter og det tvivlsomme omdømme fra Worldcoin, har investorerne vendt deres opmærksomhed mod nye projekter såsom Humanity Protocol fra Polygon Labs og Animoca Brands. Dette projekt tilbyder innovative digitale identiteter baseret på håndflade-scanning og Zero-Knowledge-Proofs, hvilket giver brugerne større kontrol over deres data og en højere grad af sikkerhed.

Samtidig bør investorer overveje at se nærmere på Scotty the AI – et nyt KI-sikkerhedsøkosystem, der sigter mod at beskytte mod de voksende trusler fra kunstig intelligens. Ved at kombinere Big Data og machine learning, tilbyder Scotty the AI avancerede sikkerhedsløsninger såsom Scotty Chat og Scotty Swap, der sigter mod at højne brugernes sikkerhed på nettet.

I en tid med stigende bekymring over datasikkerhed og privatlivets fred, er disse innovative projekter et glimrende eksempel på, hvordan teknologi kan anvendes til at beskytte brugerne mod trusler og samtidig give dem kontrol over deres data. Ved at investere i disse sikkerhedsorienterede projekter, kan investorer styrke deres portefølje med teknologier, der adresserer nutidens og fremtidens sikkerhedsudfordringer.

Top  Ugens vigtigste finansnyheder: Det du ikke må gå glip af

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button