Krypto NewsRegulierung

Worldcoin-Unternehmen untersucht: Datenschutzbehörde in Frankreich prüft umstrittene Iris-Scan-Biometrie

Worldcoin undersøges af fransk databeskyttelsesmyndighed

Det WLD-baserede firma Worldcoin, der har opnået anerkendelse på grund af sin kontroversielle iris-scan-biometri, er for øjeblikket under undersøgelse af den franske databeskyttelsesmyndighed.

CNIL gennemfører undersøgelse

Commission Nationale de I’informatique et des Libertés (CNIL), der er en fransk regulerende myndighed ansvarlig for beskyttelse af visse oplysninger, har ifølge en e-mail sendt til Reuters den 28. juli iværksat en undersøgelse af Worldcoin.

CNIL har rejst spørgsmål omkring Worldcoins metoder til indsamling af information og har fortalt magasinet, at “lovliggørelsen af denne indsamling synes lige så tvivlsom som betingelserne for opbevaring af biometriske data.”

CNIL har også meddelt, at de undersøger sammen med godkendelserne i Tyskland. Den britiske Information Commissioner’s Office har udtalt, at de vil “foretage yderligere undersøgelser” af virksomheden.

Blandede anmeldelser

Efter lanceringen den 24. juli har Worldcoin, der blev medstifter af OpenAI’s administrerende direktør, Sam Altman, modtaget blandede anmeldelser, hvoraf nogle skarpt har kritiseret bestræbelserne, mens andre faktisk har stillet spørgsmålstegn ved dem.

Ethereum-grundlæggeren, Vitalik Buterin, der tidligere har givet udtryk for sin holdning til Worldcoin, pegede på fire betydelige trusler ved virksomhedens identitetsgodkendelsesteknologi: privatliv, beskyttelse, centralisering og adgang.

Selvom kryptobestræbelserne havde mere end 2 millioner forhåndstilmeldinger, synes begejstringen faktisk at have aftaget. Sam Altman hævdede dog, at der faktisk havde været “vanvittige linjer over hele verden” og at der blev foretaget en verifikation af en bruger hvert otte sekund, mens han viste en video af en lang kø af mennesker, der ventede for at anvende iris-scanningens innovation.

Top  Kryptogiganters skæbnesvangre retssager: Hvem vinder det store slag om krypto-lovgivningen i 2024?

Mislykket.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button