BitcoinKrypto News

Xiaomi og XPeng: To kinesiske aktier i centrum for nye elektrobiler og drone-teknologi

Xiaomi aktie skyder i vejret med lanceringen af nyt HyperOS system

Xiaomi, den kinesiske tech-gigant, oplever en opadgående tendens på aktiemarkedet efter offentliggørelsen af deres nye Betriebssystem, HyperOS. Systemet er blevet udviklet over 13 år og forventes at kunne integreres med smartphones og wearables. Ifølge Xiaomi’s grundlægger, Lei Jun, er dette et “historisk øjeblik”, da de har udviklet det mest brugervenlige system nogensinde. Virksomheden har oplevet en markant stigning i antallet af brugere fra 100 millioner til 1,2 milliarder siden 2010.

Afventet lancering af Xiaomi’s elbil i 2024

Der er også spændende nyheder om Xiaomi’s kommende elbil, der forventes at blive lanceret i første halvdel af 2024. Ifølge Bloomberg vil bilen være udstyret med en 800-Volt-teknologi, der vil gøre det muligt at oplade bilen på Porsche-niveau. Prisen forventes at være omkring 41.000 dollars. Derudover har Xiaomi også oprettet et datterselskab med fokus på at etablere en ladeinfrastruktur og distribuere elbiler. Xiaomi har vist sig at være dygtige til at opbygge en succesfuld masseproduktion på få år, da de er blevet en af ​​de tre mest populære smartphone-producenter i verden og har haft succes med andre produkter som støvsugerrobotter, el-scootere og vaskemaskiner.

XPeng præsenterer koncepter til drømmende dronefans

En anden kinesisk elbilproducent, XPeng, har også tiltrukket opmærksomhed med deres nyeste koncepter. Virksomheden delte videoer og billeder af en modulopbygget flyvende bil ved navn XPENG AEROHT via Twitter. Dette har vakt stor begejstring blandt dronentusiaster. Dog har XPeng endnu ikke opnået profitabilitet på grund af deres deficitaire drift.

Top  Softwareentwickler verliert Passwort für 7002 Bitcoins im Wert von über 227 Millionen Euro

Nividia og Bitcoin er også i fokus

Ud over Xiaomi og XPeng er den kunstige intelligens-aktie Nvidia og Bitcoin også i centrum i Depot 2030. Investorer har også mulighed for at få adgang til alle transaktioner og informationer i Depot 2030 via SMS og e-mail. Så der er meget spænding omkring udviklingerne inden for disse sektorer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button