BitcoinEthereumKrypto NewsRipple

XRP: Analyse af kursudvikling og indikatorer efter domstolskendelse

XRP: Analyse af den nuværende situation

XRP handles i skrivende stund til 0,52 amerikanske dollars. Efter retssagen synes interessen for XRP at være faldet lidt. Dog har XRP stadig været i stand til at holde den store støttezone mellem 0,4691 og 0,4233 amerikanske dollars (som markeret på diagrammet) og er fortsat i en solid konsolideringsfase. Selvom nedtrenden er blevet brudt opad, har XRP endnu ikke haft tilstrækkelig styrke til at fortsætte opad og er derfor gået i en akkumuleringsfase.

En betydelig modstand ligger over den nuværende pris. 800-EMA har i lang tid udgjort en stor udfordring og er blevet testet flere gange, men endnu ikke brudt. Hvis prisen stiger til niveauet af 800-EMA, forventes der igen modstand.

Trods alt ser XRP ikke alt for bearish ud. Der er ikke nået nye lavpunkter, og der er tegn på en svag opadgående tendens, hvilket gør en breakout opad mere sandsynlig. Hvis opadgående trend bryder i 4-timers diagrammet, kunne prisen falde til niveauet på 0,50 amerikanske dollars. Det forventes, at tyrene vil ønske at forsvare dette prisniveau.

XRP: Indikatorer med bearish trend

Den bearish trend skyldes den lave aktivitet hos XRP. MACD (Moving Average Convergence/Divergence) befinder sig i den negative zone med negativt momentum. RSI (Relative Strength Index) ligger i den neutrale zone.

Handelsvolumen har fortsat været meget lavt efter Bitcoin brød ud.

Så længe der ikke sker betydelige bevægelser i Bitcoin og Ethereum, forventes der heller ikke større prisstigninger hos XRP.

Om forfatteren

Bastian Keller (Bitbull) har handlet selvstændigt på Forex-markedet siden 2015 og har været fuldtids trader på kryptomarkedet siden 2018. Han deler aktivt sin ekspertise på forskellige sociale medieplatforme, især på sin YouTube-kanal “Bitbull Trading”, som har over 60.000 abonnenter.

Top  MetaMask planlægger mulig integration af Bitcoin i deres populære Wallet, men holder stadig tæt om detaljerne

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button