Krypto News

XRP haussiert nach SEC-Urteil: Euphorie lässt nach, -20% in zwei Wochen

XRP lider store tab efter SEC-urteilet

I løbet af de seneste 24 timer er XRP blevet den store taber med et fald på omkring 5%. Det er også den dårligst performende Top 50-coin med et tab på cirka 12% i løbet af de sidste syv dage. Efter retsafgørelsen i den retssag, der involverer den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), forventede man faktisk, at alt ville ændre sig for XRP. De bullish XRP-tilhængere så frem til en kortvarig kursmålsætning på over 1$. Men efter en indledende rally og stor begejstring vendte markedet. Det intradagshøjdepunkt på cirka 0,93$ kunne ikke opretholdes. Siden da er XRP-kursen gradvist faldet og ligger nu på cirka 0,62$. Kortsigtet ser momentummet ud til at være bearisk, og der er indikationer på yderligere nedadgående potentiale. Men hvad er årsagen til den relativt svage præstation?

XRP-bulleshop dæmper efter SEC-afgørelsen: -20% på to uger

Opturen efter XRP-afgørelsen var imponerende. XRP-kursen steg med over 80% på en dag. Men den indledende begejstring blev hurtigt afløst af diskussioner om en eventuel indsigelse fra SEC. Den amerikanske børsmyndighed var ikke tilfreds med den nuværende retsstilling. Investorerne fik igen tanken om en langvarig retssag i hovedet. Nu er XRP-kursen faldet med omkring 20% i løbet af de sidste to uger og over 30% siden årets højdepunkt i 2023. Histogrammet for MACD indikerer også et bearisk signal. Det næste vigtige supportniveau er mellem 0,56-0,59$, og det forventes, at XRP først vil finde støtte der. Hvis denne support også bryder, vil XRP sandsynligvis nærme sig kursniveauet på 0,46-0,47$. Derefter vil alle kursgevinster siden retsafgørelsen være forsvundet. På kort sigt ser det dog ud til, at der er konsolidering i de seneste timer. Efter den kraftige nedadgående bevægelse kan den bullish divergens i timediagrammet også indikere en tydelig modreaktion. En bullish divergens opstår, når XRP-kursen danner lavere lavpunkter, samtidig med at en teknisk indikator som f.eks. den relative styrkeindeks (RSI) danner højere lavpunkter. Denne situation tyder på, at nedadtrykket aftager. Handlere kan fortolke dette som et signal om en potentiel trendvending, men det er naturligvis kun en handel med sandsynligheder.

Top  Bitcoin-Kurs steigt leicht: Was erwartet den Kryptomarkt nach dem FOMC-Meeting? Neue Bitcoin BSC auf dem Vormarsch.

Hvorfor oplever XRP et aktuelt kursfald?

For det første kan årsagerne til et aktuelt kursfald ikke altid findes. Usikkerhed er altid forbundet med en sådan årsagsundersøgelse. Hvis man handler på kort eller mellemlang sigt, bør man ikke tillægge denne søgen for meget betydning. Det handler om, om og hvor der kommer bevægelser i priserne, ikke hvorfor. Ikke desto mindre kan der findes grunde til salget, også med hensyn til det bredere marked. VIX-indekset for kryptomarkedet er faldet til et lavpunkt. Dette viser, at nyheder, der normalt påvirker priserne som f.eks. beslutninger om rentesatser fra den amerikanske centralbank eller inflationsdata, ikke længere skaber lige så stærke bevægelser. Undtagelsen var XRP-afgørelsen, men det ser ud til, at investorernes forsigtige optimisme vender tilbage, og de ønsker ikke at overhaste noget. Der er også bekymringer om en potentiel længerevarende retssag med SEC, som kan fortsætte med at presse XRP-kursen, der allerede i sidste optrend ikke kunne nå et ATH (all-time high). Investorer ønsker tilsyneladende ikke at påtage sig de høje mulighedsomkostninger ved at være usikre og bruger genopretningsrallyet til at afhænde deres positioner. XRP-fællesskabet forbliver dog, som det har været de sidste år, optimistisk. Således pointerer @Brett_Crypto_X, at de fleste købere sandsynligvis først vil købe XRP, når det når over rekordhøjt på 3,84$. Men det kræver en stigning på hele 540%, og det kræver mange nye XRP-bulls.

Kryptokurver forbliver attraktive: XRP20 når 700.000$

I de seneste uger har der været en mærkelig trend med at tilføje “2.0” til kryptokurver. Dette fik mange mønte til at stige i værdi som f.eks. PEPE2.0 og DOGE2.0. Spekulativ kapital ser ud til at være rigeligt til rådighed for at opnå afkast på over 10.000%, f.eks. hos PEPE2.0. Nu vil XRP20 også drage fordel af denne momentum og har allerede indsamlet over 700.000$ i løbet af de første dage af sin presale. Den ønskede softcap på 1,85 millioner dollars er derfor inden for rækkevidde. Ikke desto mindre sigter XRP20 mod en lidt mere bæredygtig tilgang. Ud over de bevidst valgte associationer til XRP – uden nogen forbindelse til Ripple Labs, naturligvis – vil tokenomics være deflationær, og der vil blive introduceret konceptet “Stake-to-Earn”. I fremtiden vil XRP20-tokens blive taget ud af omløb ved hver transaktion og dermed reduceres udbuddet. Takket være Stake-to-Earn kan XRP20-ejere opbygge en passiv indkomst. Hvis du stadig tror på potentialet i “2.0-kryptokurver” på kort til mellemlang sigt og ønsker at drage fordel af deflation og stake-to-earn, kan du tage et kig på XRP20 i presale – naturligvis forbeholdt en grundig due diligence.

Top  USA kræver, at kryptobrokere indberetter kundetransaktioner for at lukke skattehuller.

Disclaimer: Aktier og andre investeringer er altid forbundet med risiko. Et fuldt tab af den investerede kapital er også en mulighed. Offentliggjorte artikler, data og prognoser udgør ikke en opfordring til at købe eller sælge værdipapirer eller rettigheder. De erstatter heller ikke faglig rådgivning.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button