Krypto News

XRP Preis fällt um mehr als 10% – Neues Krypto-Projekt XRP20 sammelt bereits 600.000 $ im Presale ein

XRP Pris og Oversigt over XRP20 Presale

XRP, kryptocurrency’en, der driver XRP Ledger, oplever i øjeblikket en vigtig kurszone. I mellemtiden er et nyt kryptoprojekt ved navn XRP20 ved at opbygge momentum og har allerede samlet omkring 600.000 $ i Presale. Dermed nærmer Presale sig hurtigt sit minimumsmål på 1,85 millioner $. I løbet af de sidste syv dage er XRP faldet med over 10 % ifølge data fra Coingecko. Med en aktuel pris på 0,63 $ er XRP allerede faldet med over 30 % fra sin højeste pris i 2023, der blev markeret til ca. 0,93 $ midt i juli. Denne stigning skete, efter at en ret havde tildelt Ripple Labs en delvis sejr i deres sag mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). SEC blev stævnet af Ripple i december 2020, fordi de hævdede, at XRP var en ureguleret værdipapir.

I øjeblikket ser det ud til, at XRP er fanget i en kortvarig nedadgående bevægelse, der muligvis tester den markante langsigtede støtte mellem 0,56-0,59 $. Trods den nylige bearish volatilitet er udsigterne for XRP stadig gode, da Ripple tilsyneladende har overtaget i retssagen mod SEC. En ny test af årets højdepunkter omkring den psykologisk vigtige prisgrænse på 1 $ synes yderst sandsynlig. Dette kan give handlende op til 50 % i fortjeneste fra det aktuelle prisniveau. Hvis du som en kryptoinvestor med en højere risikovillighed spekulerer på eksponentiel fortjeneste, kan du også overveje at kigge på XRP20. Presale har allerede samlet omkring 600.000 $ og nærmer sig hurtigt sin Soft Cap på 1,85 millioner $.

Top  Sådan kan du vurdere pålideligheden af en kryptobørs i dag

Hvad er XRP20?

I de seneste måneder er “version 2.0” blevet populært inden for krypto-verdenen og har inspireret mange kryptoinvestorer. Version 2.0 af næsten alle store kryptocurrencies har haft ekspotentielle gevinster, når investorer tidligt har købt disse mønter. Selvom den nye token XRP20 naturligvis ikke er forbundet med Ripple, spiller den på tematikken “2.0-kryptoer”. Samtidig fokuserer XRP20 på innovation og ønsker at give token et mere langsigtet værdiløfte.

Generelt er XRP20 baseret på en lignende tokenomics som XRP. Samtidig introducerer kryptopresale en staking-mekanisme, som investorer kan bruge til at opbygge en passiv indkomst. Takket være en transaktionsafgift på 0,1 % er XRP20 også deflationær. Der sigtes mod at brænde 10 % af det totale udbud på mellemlang sigt. I modsætning til XRP allokeres ingen midler til holdet – dette er en retfærdig presale. XRP20 er også baseret på Ethereum blockchain, som er langt mere decentraliseret end XRP Ledger. Med et af de mest aktive samfund i krypto-verdenen, XRP Army, kan XRP20 helt sikkert også generere interesse. Hvis du er ærgerlig over ikke at have købt XRP til den historisk lave pris på 0,0028 $ i offentlig handel, kan du overveje at kigge på den nye version, XRP20. Denne token tilbydes endda 30 gange billigere i presale og koster derfor 0,000092 $. Hvis du gerne vil følge med i alt, der sker med XRP20, kan du følge deres X-konto (tidligere Twitter-profil) eller deltage i deres Telegram-kanal.

600.000 $ samlet i XRP20 Presale – FOMO begynder at opbygge sig

I presale for XRP20 ønsker kryptocurrency’en at sælge 40 % af token-udbuddet. Dette kunne betyde, at presales hurtigt bliver udsolgt og når minimumsmålet på mindst 1,85 millioner $. Målet for det fulde salg er 3,68 millioner $. Hvis dette mål nås, vil XRP20 have en værdi på 9,2 millioner $ ved lanceringen på DEX. Dette svarer til ca. 0,00027 % af den aktuelle værdi af XRP. Med spændende unikke salgsargumenter for XRP20 kunne tokenen muligvis begynde at indhente en del af XRP’s popularitet. Hvis XRP20 kun opnår 0,01 % af XRP’s markedsværdi, vil markedsværdien være på 340 millioner $. Dette ville betyde en 37 gange større fortjeneste for presale-investorerne.

Top  Solana oplever en langsom start på det nye år - hvad betyder det for investorer?

Baseret på den gunstige presale-vurdering er det ikke overraskende, at mange eksperter ser et potentiale

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button