AltcoinsKrypto News

XRP-prisprognose som daglig handelsvolumen overstiger $3 milliarder for første gang på 3 måneder – Kan XRP snart nå $3?

XRP-prisen steg med 0,5% inden for de sidste 24 timer og nåede $0,552306, hvilket også repræsenterer en stigning på 12% inden for den seneste uge. Altcoin-markedet er i øjeblikket præget af positivitet omkring Bitcoin ETF. XRP er steget med 13% inden for de sidste to uger og med 62% siden begyndelsen af året. Ripple’s succes i dets sag mod SEC har været med til at præge XRP’s udvikling.

Med markedet forventes at få momentum og med stigende interesse for Bitcoin ETF-ansøgninger forventes XRP at stige yderligere i de kommende uger. Handelsvolumen for XRP er steget til over $3 milliarder inden for den seneste dag.

Grafen og indikatorerne for XRP antyder, at altcoin’en er ved at begynde en opadgående cyklus, som har været ventet i flere måneder. Især relative strength index (RSI) er steget til 70 og ligger nu rundt omkring 65, hvilket indikerer en god købsmæssig fremdrift.

Det er også værd at bemærke, at XRP’s 30-dages eksponentielle bevægelige gennemsnit er stigende og nærmer sig det 200-dages gennemsnit. En “golden cross” kan signalere en rally og forventes at finde sted inden for de næste en eller to uger.

Handelsvolumen for XRP er steget fra omkring $300 millioner for kun en uge siden til næsten $3 milliarder i dag. Dette signalerer en genoplivning af markedet, og investorer har øget deres interesse for mønten. Handelsvolumen er også på det højeste niveau siden juli, hvor Ripple fik en positiv afgørelse i deres sag med SEC.

Den seneste positive udvikling i sagens forløb er SEC’s beslutning om at droppe deres sag mod Ripple-lederne Brad Garlinghouse og Chris Larsen. Der er ikke længere nogen retssag planlagt for april næste år, og nu mangler det blot, at begge parter når til enighed om en aftale og relatere sanktioner. Dette betyder i praksis, at sagen er slut.

Top  SEC's X-Account blev hacket - Hvordan dette kan have enorme konsekvenser

XRP er derfor i en god position til at ride det næste kryptobullmarked og kan potentielt nå en værdi på $1 i de første par uger af næste år. Hvis 2024 bringer en fuld bullmarked, er der endda potentiale for, at XRP kan passere sin nuværende rekordhøje værdi på $3,40, som blev sat tilbage i januar 2018.

Selvom XRP er stærk lige nu, anbefales de fleste handlere at diversificere deres porteføljer ved at inkludere nye tokens med potentiale for høje stigninger. En af de bedste og mest omkostningseffektive måder at gøre dette på er at investere i presale tokens, som ofte oplever store stigninger, når de bliver noteret på børser.

Et presale-token, der forventes at gøre dette, er Bitcoin Minetrix (BTCMTX), en tokeniseret cloud mining-platform, der har rejst over $2,2 millioner på bare en måned. BTCMTX vil blive lanceret inden for de kommende måneder og tilbyder noget unikt inden for kryptosektoren: muligheden for at mine Bitcoin (BTC) ved at eje deres native token, BTCMTX.

Den innovative model bag BTCMTX indebærer, at brugere, der ejer BTCMTX, vil modtage tokeniserede mining-kreditter som belønning. Disse kreditter kan derefter bruges til at købe hashpower på Bitcoin blockchain. Når brugerne har brugt nok tokeniserede mining-kreditter, vil de modtage faktiske BTC, hvilket giver bredere og mere demokratisk adgang til Bitcoin-minedrift.

Presale af BTCMTX vil have i alt ti faser, og investorer kan deltage ved at besøge den officielle Bitcoin Minetrix hjemmeside. Salget er i øjeblikket i dets tredje fase, hvor 1 BTCMTX koster $0,01120, men prisen stiger til $0,01130 om mindre end tre dage, når den fjerde fase begynder. Totalt vil der være fire milliarder BTCMTX i omløb, hvoraf presale vil modtage 1,4 milliarder.

Top  Vitalik Buterin sendte 600 ETH til Coinbase-Wallet - Hvordan vil Ethereum-kursen reagere?

Det er dog vigtigt at huske, at krypto er en højrisiko-klasse, og denne artikel skal ikke anses som investeringsrådgivning. Der er altid risiko for tab af kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button