AltcoinsKrypto News

XRP viser interessante prisbevægelser og modstand ved 0,55 dollar

XRP viser interessante prisbevægelser

XRP har tiltrukket opmærksomhed på det seneste på grund af sine interessante prisbevægelser. På trods af de turbulente forhold på kryptomarkedet ser det ud til, at XRP baner vejen for en betydningsfuld opadgående bevægelse. I begyndelsen af sidste uge stødte den igen på modstand ved 0,55 dollar, en sejlivet barriere, der gentagne gange har blokeret kryptovalutaen i de sidste to måneder.

Denne modstandsmærke ved 0,55 dollar har vist sig at være en udfordrende hindring for XRP-investorer, med fire mislykkede forsøg på at bryde denne betydningsfulde tærskel.

En strålende stignende støttelinje

Trods denne vedvarende stagnation er der en strålende stignende støttelinje, som fungerer som beskyttelse mod lavere prisområder. Dette samspil mellem modstand og støtte indikerer dannelse af et opadgående trekantsmønster, et muligt tegn på en bullish fortsættelse.

Et opadgående trekantsmønster er et teknisk diagrammønster, der er kendetegnet ved en stigende støttelinje og en horisontal modstandslinje. Det antyder, at køberne muligvis kan genvinde deres styrke, når de nærmer sig toppen af trekanten, hvilket potentielt kan drive mønten opad.

Stigning i XRP’s aktive adresser

Udover de tekniske aspekter har en nyligt offentliggjort rapport vist en bemærkelsesværdig stigning i antallet af aktive XRP-adresser. Den 8. oktober steg antallet af aktive adresser til 24.400, en betydelig stigning i forhold til det foregående dags tal på kun 13.100.

Stigningen i aktive adresser kan være relateret til en nylig meddelelse fra RippleX. Den 6. oktober bekræftede RippleX, udviklingsafdelingen af Ripple-netværket og XRP Legder (XRPL), den vellykkede afslutning af ydeevnetestene for XLS-30 AMM (Automated Market Maker).

Top  Manta Pacific's Total Value Locked (TVL) Skyrockets by 65-fold in Just a Quarter

For nogle aktører i branchen betyder denne udvikling, at XRPL udvikler sig til en fuldgyldig DeFi-protokol, der potentielt åbner nye muligheder for XRP og dets fællesskab.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button