BitcoinDogecoinEthereumKrypto NewsRipple

XRP: Wale greifen zu und Kurs bricht aus – Ripple vor großem Comeback?

XRP: En mulig Einstiegschance efter Gewinnmitnahmen

Mens Bitcoin bevæger sig omkring 4 procent nedad, er Dogecoin og XRP blandt de store tabere på kryptomarkedet. XRP, Ripple-Coin, har oplevet et fald på cirka 5 procent inden for de sidste 24 timer. På trods af dette ligger ugentlige gevinster stadig over 5 procent.

Efter en kraftig stigning i XRP-prisen følger nu gevinstrealisering. Med hensyn til RSI-indikatoren blev overkøbt tilstand i timechartet elimineret. Den nuværende pris på cirka 0,62 dollars kan derfor være en indgangsmulighed.

Hvaler fortsætter med at være optimistiske, og en teknisk breakout kan give potentiale. Skal investorer købe XRP nu? Vores Ripple-prisprognose:

Wale griber ind, XRP bryder ud

Krypto-hvalers adfærd er afgørende, da de holder store mængder af en kryptocurrency, og deres køb eller salg kan have stor indflydelse på markedsprisen. Den seneste akkumulation af over 470 millioner XRP af hvaler indikerer en positiv markedsperspektiv. Dette kraftige købsadfærd tyder på, at de tror på en stigning i prisen. Der kom igen momentum, hvalerne akkumulerede betydeligt mere XRP.

I chartteknikken dannes der et symmetrisk trekantmønster, når prisen inden for indsnævringerne mellem nedadgående topper og stigende bunde. Denne dannelse viser usikkerhed, da købere og sælgere er i balance. Et signifikant gennembrud fra trekanten antyder en fortsættelse af den tidligere tendens. Der blev nu dannet et bullish setup i XRP. Efter at have brudt ud af en treårig trekant ifølge en førende analytiker, kan der være et potentiale for en pris på 2,30 dollars. Dermed kan XRP-holdere se frem til mere end 250 procent kurspotentiale på mellemlang sigt.

Top  Stigning i antallet af nye Dogecoin-adresser vækker spekulation om potentiel prisstigning: Er en værdi på $0,1 per Coin inden for rækkevidde?

Ripple-alternativ: Er PEPU nu bedre end XRP?

XRP forbliver stadig en af de mest populære altcoins. Dog kigger investorer på spekulative pre-sales, når de leder efter endnu højere afkast. PEPU viser her relativ styrke i pre-sale.

Pepe Unchained lykkedes med at indsamle 16,5 millioner dollars i deres pre-sale og viser dermed styrke. Projektet skiller sig ud ved at kombinere populariteten af meme-coins med avanceret Layer-2-teknologi på Ethereum. Dette sigter mod at muliggøre hurtigere og billigere transaktioner i krypto-sektoren, især med meme-coins.

Den voksende popularitet af Pepe Unchained viser, at det er mere end bare endnu en meme-coin. Projektet sigter mod at skabe praktisk værdi for sine brugere i stedet for blot hype. Layer-2-løsningen lover mere effektive transaktioner og ønsker at løse problemer som høje gebyrer og lange ventetider. Dermed bliver PEPU, projektets native token, ikke kun betragtet som en simpel meme-coin. Snarere er PEPU byggestenen til den nye L2 blockchain-infrastruktur.

Det hold bag Pepe Unchained sigter mod at skabe et omfattende økosystem, der ikke kun tillader handel med PEPU, men også introducerer en specialiseret decentraliseret børs (DEX). Den nye platform vil give brugere mulighed for at handle med meme-coins og etablerede kryptovalutaer til lave omkostninger. Dette økosystem understøttes af en blockchain-udforsker, der giver fuld gennemsigtighed om alle transaktioner på platformen.

Interesserede investorer kan købe PEPU-token via den officielle hjemmeside, hvor en række betalingsmetoder som Ethereum, USDT, BNB og endda kreditkort er tilgængelige. Prisen hæves dog igen om cirka 24 timer.

Vær opmærksom på, at investering er spekulativt, og din kapital er i fare. Denne artikel er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun anvendes af personer og på lovmæssige måder. Gør din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button