Krypto NewsRipple

XRP’s Zukunft: Kursziel von 10 US-Dollar und mögliche Berufung der SEC

XRP-Urteilet: Ripple ser øget optimisme på markedet

Det seneste XRP-urteil fra Ripple har styrket markedets optimisme og ført til en nylig kursstigning på 5,51 %. Selvom en appel fra SEC kunne udløse yderligere volatilitet, forbliver tilliden til XRP’s fremtid stor, og målet om en kurs på 10 dollars er inden for rækkevidde, hvis momentum fortsætter.

Udsigt til Berufung

Pro-XRP-advokat MetaLawMan antydede i en nylig podcast med Scott Melker, at SEC sandsynligvis vil appellere den nye dom. Tidligere havde Chief Legal Officer for Ripple tweetet om rettens endelige afgørelse og afvist SEC’s påstand om uagtsomhed, idet retten påpegede, at der ikke var tale om svig eller forsætlig adfærd, og at der ikke var nogen finansiel skade. Retten afviste også SEC’s krav om 2 milliarder dollars i bøder og straffe, men respekterede en bøde på 125 millioner dollars.

Advokat Fred Rispoli svarede på dette tweet og bekræftede tilliden til, at virksomhedens nuværende drift ikke påvirkes af dommen vedrørende tidligere ulovlige salg.

Vil XRP nå 10 dollars før?

Den seneste udvikling i sagen mellem SEC og Ripple Labs har hårdt ramt XRP-prisen. Hvis SEC appellerer, forventes det, at Ripple vil modappellere og argumentere for, at domstolens afgørelse om institutionelle salg og On-Demand-Liquidity (ODL) var fejlagtig.

Ifølge CoinMarketCaps data er XRP-kursen i den seneste uge steget med 5,51 % og ligger nu på 0,616 dollars. Det indikerer en genopstået optimisme på markedet i forbindelse med forventningen til Ripple XRP-afgørelsen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button