Krypto News

Zollstreit-Annäherung im Fokus: Dax schließt fester durch Autoaktien-fedt stigning i Dax takket være bilselskaber

Dax stiger takket være mulig aftale mellem EU og Kina om E-Auto-Zölle

Dax og MDax stiger

Den europæiske aktiemarked fik et løft på mandag, da Dax steg med 0,89% til 18.325,58 point, primært takket være stigende autoaktier. Også MDax steg med 1,61% til 25.703,64 point.

EU og Kina forhandler om E-Auto-Zölle

Aktierne i autobranchen steg, da det blev annonceret, at Kina og EU vil forhandle om E-Auto-Zölle. Selvom en aftale stadig er usikker, gav nyheden investorerne lidt lettelse. Aktierne i BMW, Porsche AG, Volkswagen og Mercedes-Benz steg med op til 2,7%.

Covestro opnår positiv udvikling

Covestro var også blandt de aktier, der steg mest med en stigning på 5,1% til 53,86 euro. Virksomheden bekræftede, at der var konkrete forhandlinger med Adnoc, en statsejet oliekoncern fra De Forenede Arabiske Emirater, om et muligt tilbud på 62 euro per aktie.

Siemens Energy opnår kontrakt i Saudi-Arabien

Siemens Energy steg med 4% efter at have sikret en kontrakt med Saudi-Arabien om byggeri af kraftværker til en værdi i milliardklassen.

Deutz positivt påvirket af rygter om indtræden i rüstungsgeschäft

Deutz var den største vinder i SDax med en stigning på over 20% efter rygter om, at virksomheden overvejer at levere motorer til rüstungsfahrzeuge.

Valuta- og rentemarked

Euro steg til 1,0725 USD, mens renten steg til 2,46%. Bund-Future faldt med 0,20% til 132,34 point.

Top  Informative indhold om kryptokurser: Vigtig information om risici og ansvarsfraskrivelse

Den positive udvikling på det europæiske aktiemarked blev primært drevet af håbet om en aftale mellem EU og Kina om E-Auto-Zölle samt positive nyheder fra virksomheder som Covestro, Siemens Energy og Deutz.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button