RegulationRegulierung

Binance deaktiviert Copy Trading für europäische Nutzer aufgrund neuer MiCA-Vorschriften: Was bedeutet das für Krypto-Trader?

Binance deaktiverer Copy Trading for europæiske brugere

Brancheneksperter ser MiCA som et vigtigt skridt mod oprettelse af en ensartet reguleringsramme, der også kunne fungere som et internationalt model.

Binance informerer EU-brugere om øjeblikkelige begrænsninger for Copy Trading

Siden i dag vil europæiske Binance-brugere finde en meddelelse i deres mobile app, der angiver, at Copy Trading-tjenesten ikke længere er tilgængelig i deres region. Tidligere havde børsen advaret de “berørte Lead Trader og Copy Traders” blandt sine brugere.

Børsen rådede dem til at lukke deres positioner i Copy Trading og overføre deres midler til deres respektive Spot Wallets inden fristen den 27. juni 2024 kl. 20:59 UTC. Efter denne dato vil alle resterende åbne positioner automatisk blive lukket til markedsprisen, og aktiverne vil blive overført til Spot Wallets.

Binance
Benachrichtigung von Binance über Einschränkungen beim Copy Trading in der EU. Kilde: Binance

Denne udvikling kom, efter at Binance den 21. juni annoncerede nye regler angående uautoriserede stablecoins i EU. Fra den 30. juni vil brugere ikke længere kunne handle, indskyde eller hæve stablecoins, der ikke overholder MiCA-retningslinjerne. I e-mail-annonceringen lyder det:

“Stablecoins, der ikke er godkendt under MiCA, herunder USDT og andre, vil fortsat være tilgængelige på Binance i Spot, til ind- og udbetalinger og i din Wallet som normalt. De vil også blive tilbudt til salg på Convert. Binance vil ikke lade disse stablecoins udløbe.”

Børsen har også ændret sit belønnings- og henvisningssystem. Fra den 24. juni vil henvisningsprovisioner for Spot- og Margin-handler blive udbetalt i BNB, børsens egen token, og ikke længere i stablecoins. Derfor har Binance opfordret sine europæiske brugere til at gennemgå deres beholdninger og eventuelt skifte til regulerede stablecoins eller andre digitale aktiver inden fristens udløb den 30. juni.

Top  Binance CEO CZ's Wealth Skyrockets Despite Legal Troubles - Hvordan påvirker det cryptocurrency-markedet?

MiCA-regulering sætter nye standarder for kryptoaktiver i EU

Indført i 2023 er MiCA den første eksplicitte regulering for kryptoaktiver i EU og giver retlig klarhed for interessenter. Den kategoriserer digitale aktiver, specificerer gældende love og fastlægger ansvar for håndhævelse.

Denne forordning adresserer regulatoriske problemer, skaber lige konkurrencevilkår for krypto institutioner i EU og eliminerer den regulatoriske fragmentering mellem medlemslandene. Derudover beskytter den investorer, forhindrer svindel og sikrer overholdelse af hvidvasknings- og finanslove.

Brancheneksperter ser MiCA som et banebrydende skridt mod oprettelse af en ensartet reguleringsramme for kryptoaktiver på tværs af kontinentet. Web3-spillet Senet CEO Mohsin Waqar mener, at ensartede reguleringsrammer som MiCA kunne reducere fragmenteringen og fremme en stabil atmosfære.

YouHodler CEO Ilya Volkov deler også denne opfattelse. Trods udfordringerne vedrørende stablecoins under den nye regulering mener Volkov, at Web3 og krypto platforme skal skifte fra ikke-konforme stablecoins til dem, der opfylder MiCA-standarderne. Alligevel mener han, at MiCA opstiller en præcedens for international krypto-regulering og fungerer som et model for andre regioner. Han fortalte BeInCrypto:

“Landene i Latinamerika og Asien vil vedtage lignende tilgange i nær fremtid.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button