RegulationRegulierung

Binance-grundlægger CZ Zhous retssag udsat til april: Anklaget for hvidvaskning og sanktionsovertrædelser i USA

US-Staatsanwälte har udskudt retssagen mod grundlæggeren af kryptobørsen Binance, Changpeng “CZ” Zhao, til den 30. april, ifølge en rapport fra CNBC.

Anklager og bøder

Den tidligere leder af den største kryptobørs blev anklaget for hvidvaskning af penge og overtrædelse af sanktioner af det amerikanske justitsministerium i november efter en langvarig undersøgelse. Binance blev pålagt at betale bøder på 4,3 milliarder dollars og at trække sig “fuldstændigt tilbage” fra USA.

Ændringer i ledelsen

Efter anklagerne trådte CZ tilbage som CEO for Binance og overlod tøjlerne til Richard Teng, som tidligere fungerede som Global Head of Regional Markets hos Binance. CZ udtrykte sin tillid til Teng og sagde, at han vil sikre, at Binance opfylder kravene inden for sikkerhed, gennemsigtighed, overholdelse og vækst.

Retlige udfordringer

Selvom CZ blev løsladt mod kaution på 175 millioner dollars i Seattle, blev der pålagt begrænsninger i forhold til hans rejseomkostninger af den amerikanske distriktsdommer Richard Jones, hvilket forhindrede CZ i at forlade USA. Binance har desuden indgivet retssager med henblik på at afvise søgsmålet fra den amerikanske børsmyndighed, SEC.

Potentielle konsekvenser

Selvom CZ allerede har betalt bøder på 50 millioner dollars, står han stadig over for en potentiel straf på op til 18 måneder i føderalt fængsel, ifølge CNBC.

Det er stadig uvist, hvordan disse juridiske udfordringer vil påvirke fremtiden for både CZ og Binance, men udviklingen vil blive fulgt tæt af kryptomarkedet og industrien som helhed.

Top  XRP: Wird der Ausgang des Rechtsstreits zu einem Preisverfall oder einem dramatischen Anstieg führen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button