RegulationRegulierungRipple

Binance træder frem med muntlige argumenter mod SEC i banebrydende retssag

Binance vs. SEC: En oversigt over den juridiske strid

Binance tager kampen op mod SEC med mundtlige argumenter

En retssag mellem Binance og Securities and Exchange Commission (SEC) er begyndt, og det har potentiale til at forme den regulatoriske landskab for kryptokurver. Mere specifikt retter SEC anklager mod Binance for at have overtrådt forskellige regler vedrørende kryptohandel.

Ifølge Reuters begyndte de mundtlige argumenter mellem SEC og Binance på mandag. Binance har bedt om at få sagen afvist, ligesom de har indgået en aftale med Justitsministeriet og Commodity Futures Trading Commission angående finansielle overtrædelser.

I juni 2023 blev Binance og dens grundlægger anklaget af SEC for manipulation af handelsvolumen, ulovlig facilitetering af handel med visse krypto tokens og vildledning af investorer angående markedsovervågningskontroller.

Dommeren er nysgerrig

Richterin Jackson har givet udtryk for, at hun er åben for at diskutere behandlingen af kryptovalutaer af SEC i forhold til eksisterende lovgivning og regulering. Hun vil blandt andet høre om, hvorvidt digitale aktiver fortsat betragtes som værdipapirer.

Binance vil også diskutere den såkaldte “Howey-test”, som er SECs kriterium til at bedømme, hvad der udgør et værdipapir. Sagen drejer sig blandt andet om BNB og Binance USD (BUSD) tokens.

Mens SEC har hævdet, at tokens generelt betragtes som værdipapirer og skal reguleres af kommissionen, blev det i juli 2023 besluttet af en domstol, at XRP-mønten ikke var et værdipapir.

Denne sag har potentiale til at ændre den måde, hvorpå kryptovalutaer bliver reguleret i USA, og den vil utvivlsomt være af stor interesse for både krypto- og finanssamfundet.

Top  Bitcoin-Kursen oplever et fald på 0,44 procent, mens Ethereum og Litecoin også falder lidt.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button