RegulationRegulierung

Circle Internet Financial flytter hovedsæde fra Irland til USA: Hvad betyder det for fremtiden for Stablecoin?

Circle Internet Financial annoncerer flytning af hovedsæde til USA

Baggrund

Circle Internet Financial, selskabet bag USD Coin, verdens næststørste Stablecoin, har meddelt planer om at flytte sit hovedsæde fra Republikken Irland til USA. Denne flytning kommer i lyset af stadig strammere kryptocurrency-regler i USA.

Juridiske og skattemæssige overvejelser

Selvom Circle ikke har angivet specifikke årsager til flytningen, er den i overensstemmelse med virksomhedens seneste skridt mod en børsnotering. En flytning til USA vil medføre højere skattesatser, mens Irland tilbyder reduceret selskabsskat. Dog vil globale skattereformer, specielt OECD’s GloBE-regler med en minimumsskat på 15% på multinationale virksomheders overskud, reducere disse skattefordele.

Regulatoriske udfordringer

Desuden kan en tilbagevenden til USA betyde, at Circle vil blive underlagt en ny reguleringsramme og SEC’s kontrol. Med forberedelserne til en børsintroduktion er overholdelse af værdipapirlovgivningen afgørende i lyset af den igangværende reguleringsslagsmål inden for kryptocurrency-sektoren.

Den planlagte flytning af Circle Internet Financials hovedsæde vil have betydelige implikationer for virksomheden i en tid med stor fokus på regulering og skattemæssige spørgsmål inden for kryptocurrency-sektoren.

Top  Tre kryptovalutaer med potentiale til store gevinster - hvad er de bedste valg i dag?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button