RegulationRegulierung

Coinbase kæmper mod SEC’s afvisning af regulering i retten

Coinbase indgiver appelskrift til Third Circuit Court of Appeals

Coinbase har indgivet deres endelige appelskrift til Third Circuit Court of Appeals, hvor de udfordrer afvisningen af deres anmodning om reguleringsregler fra SEC. I appelskriftet argumenterer Coinbase igen for, at de eksisterende regler fra SEC for virksomheder inden for digital valuta ikke er praktiske, og de beder retten om at ophæve afvisningen af anmodningen om reguleringsregler fra SEC og anmode tilsynsmyndigheden om at fastsætte regler.

Coinbase bider modstand mod afvisning af anmodning om SEC-regler

Coinbase har indgivet deres endelige appelskrift, hvor de udfordrer afvisningen af deres anmodning om reguleringsregler fra SEC sidste år. Appelskriftet er en del af en langvarig retssag mellem SEC og Coinbase, hvor tilsynsmyndigheden har sagsøgt Coinbase for salg af uregistrerede værdipapirer.

I appelskriftet kræver Coinbase, at tilsynsmyndigheden holdes ansvarlig og insisterer på, at de nuværende regler fra SEC “ikke er praktiske for virksomheder inden for digital valuta” under hensyntagen til ændrede omstændigheder. Coinbase påpeger, at ændringer i branchens produkter og markeder, som underminerer gennemførligheden af ​​SEC-reglerne, kræver, at retten tvinger SEC til at overholde reglerne – et synspunkt, som tilsynsmyndigheden tidligere har accepteret.

Krav om reguleringsramme for kryptovalutaer

I 2022 indgav Coinbase en anmodning til tilsynsmyndigheden om klarhed over, hvornår digitale valutaer anses for værdipapirer, og bad myndigheden om at etablere en ny markedsramme for kryptovalutaer. Myndigheden svarede imidlertid ikke, hvilket førte til, at Coinbase i april 2023 indgav en første anmodning til Third Circuit for at pålægge SEC at svare.

SEC afviste Coinbases anmodning i december 2023 med den begrundelse, at “de eksisterende love gælder for kryptovalutamarkederne”. Efter denne afvisning har Coinbase indgivet deres endelige appelskrift til Third Circuit for at få gennemgået afvisningen.

Top  Crypto Exchange Coinbase Introducerer Opdatering af Wallet-App til At Fokusere På Betalinger.

Coinbase kritiserer SEC’s ligegyldighed

Coinbase kritiserer SEC’s ligegyldighed med det centrale argument, at det “ikke spiller nogen rolle”, om “denne nye branche kan overholde den eksisterende reguleringsramme”.

Kryptobørsen betegner SEC’s holdning som “chokerende og uholdbar”, idet det faktum, at “markedsdeltagere finder det umuligt at overholde de nuværende regler”, angiveligt er irrelevant og ikke kræver regulerende indgreb.

Coinbase påpeger også, at SEC har undladt at forklare rimeligt, hvorfor de afviste anmodningen om regler. Coinbase opfordrer retten til at “ophæve SEC’s afvisning” og “pålægge tilsynsmyndigheden at etablere en ramme af regler”. Paul Grewal, chef for juridisk afdeling hos Coinbase, takker Third Circuit Court of Appeals for deres “omhyggelige gennemgang af sagen” og erklærer, at Coinbase vil fortsætte med at presse på for klarhed for hele branchen i alle tilgængelige fora.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button