RegulationRegulierung

Das britische Finanzministerium führt die „Digital Securities Sandbox“ ein: Eine Firewall-geschützte Umgebung zur Prüfung neuer Technologien im Finanzwesen.

Det britiske finansministerium introducerer en ny “Digital Securities Sandbox” (DSS), der giver finansielle virksomheder mulighed for at teste og afprøve nye teknologier som blockchain i den bredere finansielle markedinfrastruktur.

Hvad er Digital Securities Sandbox?

DSS er et beskyttet finansielt laboratorium, hvor virksomheder kan teste og afprøve aktiviteter under ændrede regulatoriske krav i en periode på fem år. Aktiviteter kan inkludere drift af handelspladser og funktioner i forbindelse med digitale værdipapirer såsom vedligeholdelse, notary services og afvikling.

Hvem kan deltage?

Britiske investeringsbørser, centralregistratorer, multilaterale handelsfaciliteter og organiserede handelseinrichtungen kan deltage som “Sandbox-Einsteiger”. Andre virksomheder i Storbritannien kan også ansøge om at deltage på individuel basis.

Regulatoriske retningslinjer

Sandbox-deltagere får lempelser fra visse regulatoriske krav, men tilsynsmyndighederne har beføjelse til at pålægge ændrede forpligtelser under testperioden. EU-regler er ændret for at muliggøre Sandbox, og tilsynsmyndighederne kan indføre specifikke regler eller dispensere for eksisterende regler.

Opfølgning og evaluering

Finansministeriet vil rapportere til parlamentet om DSS’ præstation senest den 10. januar 2028 og vurdere, om tilgangen skal fortsætte eller ændres. Tilsynsmyndighederne vil analysere data og feedback fra testfasen for at forme eventuelle politiske ændringer i britisk finansmarkedinfrastruktur.

Det er tydeligt, at DSS er et vigtigt skridt mod at understøtte og regulere brugen af digitale værdipapirer og new technologies i den finansielle sektor i Storbritannien.

Top  Kryptowährungsbörse FTX reicht Klage gegen die Eltern des ehemaligen CEO Sam Bankman-Fried ein

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button