RegulationRegulierung

Japan planlægger at indføre nye sikkerhedsprotokoller for at mindske risikoen ved krypto-assets – Vil det ødelægge direkte overførsler i Japan?

Japan tager dristige skridt for at mindske risiciene ved kryptoaktiver

Den japanske regering har indført nye sikkerhedsprotokoller for at minimere risiciene ved kryptoaktiver i landet. Dette skridt kommer som følge af stigende tilfælde af svindel og illegale pengeoverførsler, der involverer brugen af kryptoaktiver.

Betrugsbekæmpelse og styrkelse af kundebeskyttelse

Den nationale Politi og Finanstilsynet har konstateret, at en betydelig del af svindelaktiviteterne i Japan involverer kryptoaktiver. Derfor opfordrer de nu banker og finansielle institutioner til at forbedre beskyttelsen af deres kunder. Konkret opfordres finansielle institutioner til at stoppe transaktioner til kryptobørser i tilfælde af navneforkerte og foretage bedre overvågning af uautoriserede pengeoverførsler.

Konsekvenser for P2P-handel

Disse nye retningslinjer kan potentielt påvirke den direkte peer-to-peer (P2P) handel betydeligt. I øjeblikket er det almindeligt, at navnene på sender og modtager ikke matcher ved P2P-betalinger. Hvis bankerne implementerer de nye retningslinjer, kan mange af disse transaktioner blive umulige.

Selvom FSA’s forslag endnu ikke er blevet til lov, vil konsekvenserne for bankerne og P2P-handelen blive tydelige. Op mod 19,25 millioner kryptobrugere i Japan kan blive påvirket af disse nye retningslinjer.

Skatteændringer for virksomheder

Udover sikkerhedsprotokollerne har den japanske regering også ændret skattereglerne for virksomheder, der handler med kryptoaktiver. Virksomheder vil nu kun skulle betale skat af deres kryptogevinster, når de sælger deres kryptoaktiver og opnår reel fortjeneste. Denne ændring ligner reglerne for individuelle investorer, og det forventes at gøre det lettere for virksomheder at håndtere deres skatteforpligtelser.

Det er tydeligt, at Japan er fast besluttet på at styrke sikkerheden omkring kryptoaktiver og samtidig skabe mere gunstige skattebetingelser for virksomheder i landet. Disse skridt vil sandsynligvis have store konsekvenser for kryptoindustrien i Japan og kan tjene som et eksempel for andre lande, der også ønsker at regulere kryptoaktiver på en mere effektiv måde.

Top  Coinbase Derivatives Planlægger at Lancere Kontantafviklede Futures-Kontrakter for Dogecoin, Litecoin og Bitcoin Cash

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button