RegulationRegulierungRipple

John Deaton kæmper for rettighederne for 4.701 Coinbase-kunder – en kamp for frihed og social mobilitet.

John Deaton kæmper for Coinbase-kunder og kryptoindustrien

John Deaton setzt sich für 4.701 Coinbase-Kunden ein

John Deaton, en anerkendt advokat kendt for sin støtte til kryptorettigheder, har trådt frem som anklager for næsten 4.700 Coinbase-kunder i en igangværende retssag mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). Deaton har indgivet en anmodning til retten om at repræsentere disse kunder som ven af retten i en stor retssag, der begyndte i juni 2023.

Deaton bekræfter støtte til Coinbase-investorer

I et interview har Deaton forklaret, hvorfor han støtter investorer, der bruger Coinbase til at handle med kryptovalutaer. Han understreger vigtigheden af at fremme finansiel frihed og mobilitet, ikke kun for kryptohandlere, men for alle amerikanere.

Kampen for frihed og klassens mobilitet

Deaton beskriver sine bestræbelser som en kamp for “frihed og klassens mobilitet”, idet han skaber muligheder for en bred vifte af mennesker, der ønsker at forbedre deres økonomiske situation.

John Deaton, fra advokat til senatskandidat

Deaton har tidligere engageret sig i sager af betydning for kryptoindustrien, herunder som Amicus Curiae i LBRY Inc.s sag mod SEC i september 2023. Han har også repræsenteret over 6.000 XRP-indehavere i en sag mod Ripple Labs i 2021.

Kontinuerlig kamp på flere fronter

Deatons engagerede indsats for kryptoindustrien viser, at han er villig til at kæmpe for retfærdighed og frihed på vegne af kryptoentusiaster og investorer. Hans deltagelse i retssager af betydning vidner om en passion for retfærdighed og juridisk kamp.

Top  Kan Kamala Harris forbedre støtten til kryptokurrency-fællesskabet bedre end præsident Joe Biden? Optimisme omkring Harris' holdning til kryptokurver

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button