EthereumRegulationRegulierung

Justin Sun tvivler på godkendelse af Ethereum-ETF i maj: Tron-CEO mener, at kryptobranchen stadig skal lære regulatorer om cryptocurrencies

Justin Sun tror ikke på godkendelse af Ethereum-ETF i maj

Justin Sun, CEO og grundlægger af Tron, har udtalt, at det er usandsynligt, at en børsnoteret Ethereum-fond (ETF) vil blive godkendt i maj, da kryptovalutaen har brug for “langvarig uddannelse hos reguleringsmyndighederne”. Flere analytikere forudsiger allerede, at Securities and Exchange Commission (SEC) sandsynligvis vil afvise ansøgningerne om en Ethereum-ETF.

I et indlæg har den krypto-mogul udtalt sig om emnet og tilføjet: “Min ærlige mening (NFA) er, at en Ethereum-ETF ikke vil blive godkendt i maj. Kryptoindustrien skal stadig forberede sig på en langvarig uddannelse med reguleringsmyndighederne med fokus på at hjælpe dem med at forstå krypto. Men vi har altid været her, ikke sandt?”

Franklin Templetons beslutning om Eth ETF forsinkes

Sidste uge meddelte SEC, at beslutningen om Franklin Templetons foreslåede Ethereum Spot-ETF er forsinket, og fristen er blevet forlænget til den 11. juni 2024. Dette offentligt tilgængelige indlæg bringer nu usikkerhed om fremtiden for dette finansielle produkt.

Flere udbydere har indgivet ansøgninger om Ethereum-ETF’er, herunder BlackRock, 21Shares med Ark, Fidelity og Invesco sammen med Galaxy, Grayscale, VanEck, Hashdex og Franklin Templeton.

Analytikere udtrykker skepsis

Analytikere fra Bloomberg Intelligence sagde: “Mange analytikere har spekuleret i, at SEC vil træffe en endelig beslutning om, hvorvidt de vil godkende eller afvise en Spot Ether ETF til notering og handel på amerikanske børser i maj, mens fristerne for ansøgningerne fra flere formueforvaltere udløber.” James Seyffart, analytiker hos Bloomberg Intelligence, udtrykte skepsis og mente, at den aktuelle runde af Ether-ETF-ansøgninger potentielt kunne blive afvist.

I april indledte SEC en frist for offentlige kommentarer om mulig godkendelse. Kommissionen beder om feedback på forslag fra Bitwise Ethereum Trust, Fidelity Ethereum Fund og Grayscale Ethereum.

Top  Vorsitzender der US-Börsenaufsicht warnt vor unvermeidlicher Finanzkrise durch künstliche Intelligenz

Justin Sun og SEC

Når det kommer til at håndtere SEC, er Sun ingen nybegynder. For nylig blev Sun sagsøgt af SEC for påstået svindel, markedsmainpulation og salg af ikke-registrerede værdipapirer. I en retssag hævdes det, at Sun og de nævnte kryptoselskaber overtrådte føderale love ved at tilbyde og sælge ikke-registrerede værdipapirer i form af Tronix (TRX) og BitTorrent (BTT).

I opdaterede retsdokumenter hævder SEC, at Tron-grundlæggeren i sin rolle for Tron Foundation, BitTorrent Foundation og/eller Rainberry har været “omfattende” i USA.

Sun ejer over 1 milliard dollar i aktiver i forskellige wallets, hvor den algorithmiske stabile mønt USDD med 280 millioner dollar er hans største ejendom ifølge data fra Arkham.

I april lod Sun, en krypto-milliardær og kontroversiel iværksætter, den Oscar-vindende musikkomponist og producer Hans Zimmer komponere TRON-hymnen.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button