CardanoRegulationRegulierung

Kryptowährungen Hedera, Cardano und Stellar bereit für die ISO 20022-Revolution

ISO 20022: En revolution i finansverdenen

ISO-Norm 20022 træder i kraft den 20. marts og vil graduelt erstatte det eksisterende Interbank-kommunikationssystem SWIFT. Dette markerer begyndelsen på en ny æra inden for finansteknologi.

ISO 20022 og dets betydning

ISO 20022 er et globalt interbank-protokol, som bankerne vil stole på for at udveksle finansielle beskeder sikkert. Med SWIFT-systemet, som er 51 år gammelt, ikke længere i stand til at imødekomme kravene til global betalingsafvikling, bliver det nødvendigt at indføre den nye standard.

Udfordringer i overgangen

Selvom den nye standard træder i kraft om tre uger, forventes det, at kun 63% af de store banker vil være fuldt ud forberedt til overgangen inden november 2026. Støtte vil være nødvendig for at sikre, at alle finansinstitutter er klar til at opfylde de nye krav.

Kryptoprojekter i førerpositionen

Hedera, Cardano og Stellar er blandt de kryptokurver, der allerede er ISO 20022-kompatible og vil drage fordel af det nye kommunikationssystem. NI kryptokurver er blevet certificeret som ISO 20022-kompatible og forventes at kunne deltage i den internationale bank-til-bank betalingsstrøm.

Potentiale for kryptokurver

Med ISO 20022-standarden kan kryptokurver endelig udnytte deres fulde potentiale inden for grænseoverskridende finansiering, samtidig med at de overholder regulatoriske retningslinjer og samarbejder med finansinstitutter. Dette åbner op for nye muligheder inden for finansielle tjenester, og eksperter som Brian Brooks ser kryptokurver som løsningen på et gammelt problem inden for finansverdenen.

Forberedelser i gang

Kryptoprojekter som Stellar arbejder aktivt på at sikre en gnidningsfri overgang til ISO 20022-konformitet. Samarbejder mellem krypto- og traditionelle finansvirksomheder bidrager til at udforske, hvordan disse projekter kan drage fordel af den nye standard allerede i dag.

Top  BRC-20 Token Marketplace Accused of Attempted Takeover

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button