RegulationRegulierung

NYDFS verabschieder nye reguleringer for virtuelle valutaer: Hvad betyder det for kryptobranche?

DFS Superintendantinni Adrienne A. Harris indfører nye regulatoriske retningslinjer for notering af virtuelle valutaer

Forbud mod selvcertificering af tokens for kryptofirmaer med godkendte noteringretningslinjer

Kryptofirmaer med tidligere godkendte noteringsretningslinjer må ikke selv certificere tokens, indtil de har indsendt dem til NYDFS og modtaget godkendelse fra dem. Dette indebærer firmaer som Circle, Gemini, Fidelity, Robinhood og PayPal.

Krav til indsendelse af noterings- og sletningsretningslinjer

Alle berørte virksomheder skal mødes med NYDFS inden den 8. december 2023 for at få en gennemgang af deres udkast til noterings- og sletningsretningslinjer og derefter indsende dem senest den 31. januar 2024.

Innovativ og datadrevet tilgang til overvågning af kryptomarkedet

Superintendent Adrienne A. Harris understreger, at NYDFS vil implementere en innovativ og datadrevet tilgang til at overvåge noteringer, sletninger og kryptomarkedet som helhed. Hun fremhæver, at dette ikke er en del af en landsdækkende indsats mod kryptobranchen, men snarere en bestræbelse på at sikre, at New York forbliver et centrum for teknologisk innovation og progressiv regulering.

Udvidet evne til at identificere illegale aktiviteter

I februar meddelte NYDFS, at de havde udvidet deres evne til at identificere illegale aktiviteter relateret til kryptokurver, herunder insiderhandel og markedsmnipulation.

Kryptovirksomheder i New York

Ifølge en rapport fra Coinbase har omkring 690 blockchain-baserede virksomheder deres hovedkvarter i New York, mens 19% af New Yorkere ejer kryptokurver.

Disse nye retningslinjer og tiltag viser en stærk forpligtelse fra NYDFS til at regulere og overvåge kryptomarkedet, samtidig med at innovation og teknologisk udvikling opmuntres.

Top  Bitcoin og andre digitale valutaer i fokus: Se hvordan de bevæger sig fredag middag

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button