RegulationRegulierungRipple

Ripple CLO: Kritik af SEC og opfordring til regulering af krypto nu!

Ripples Chef-Jurist kritiserer SEC’s tilgang til Kryptoindustrien

Ripples Chief Legal Officer, Stuart Alderoty, udtrykte bekymring over den regulatoriske usikkerhed inden for kryptoverdenen, især med hensyn til Ripple’s XRP-token. Ifølge Alderoty har den amerikanske SEC’s håndtering af kryptoregulering understreget behovet for en mere støttende tilgang.

Under en paneldebat på Financial Markets Quality Conference 2024, arrangeret af Psaros Center for Financial Markets and Policy ved Georgetown University, delte Alderoty scene med andre nøgleaktører som Dan Gallagher fra Robinhood, David LaValle fra Grayscale og Thomas Farley fra Bullish.

Kritik af SEC’s praksis

Alderoty angreb SEC for at underminere USA’s ledende position inden for kryptoregulering gennem deres “Regulering gennem tvang” metode. Han opfordrede politiske beslutningstagere til at fjerne incitamentet for ikke-valgte embedsmænd i at anvende tvangstiltag i reguleringen.

Da spørgsmålet om præference mellem en Trump- eller Harris-sejr blev rejst, forblev Alderoty neutral og indikerede, at begge parter ville have fordele for kryptobrug. Dog har Trump tydeligere udtrykt støtte til kryptoverdenen.

Uenighed mellem deltagerne

Gallagher fra Robinhood, tidligere højtstående embedsmand i SEC, udtrykte bekymring for en eventuel anti-krypto holdning fra en Harris-regering. Han bemærkede, at senator Elizabeth Warren kunne forblive kryptofjendsk, uanset valget.

Opfordring til innovativ regulering

Alderoty opfordrede til en mere progressiv tilgang til kryptoregulering og kritiserede SEC for at have mistet muligheden for at blive en global leder på området. Han pointerede også, at Ripple støttede pro-krypto kandidater i valget for at modvirke anti-krypto holdninger.

I det store billede ser kryptoverdenen ud til at stå over for udfordringer og muligheder i reguleringen, hvor aktører som Ripple og SEC’s tilgang spiller afgørende roller.

Top  Demokratiske senatorer i USA kritiserer godkendelsen af flere krypto-baserede Spot ETFs

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button