RegulationRegulierungRipple

Ripple gewinnt gegen die SEC: Was bedeutet das für die Zukunft?

Ripple får positivt udfald i SEC-sag

Ripple har haft en sejr i retten mod SEC, og med dommen den 7. august blev sagen afsluttet. Selvom de skal betale en bøde, var beløbet langt mindre end hvad SEC krævede. Dommer Torres reducerede det stolte beløb på 2 milliarder dollars til mere overkommelige 125 millioner dollars. Selvom det ikke er småpenge, er det noget som Ripple har råd til.

Usikkerhed om mulig anke fra SEC

Da SEC kun kunne opnå 6,25 procent af det krævede beløb, spekulerede mange i om SEC måske ville appellere afgørelsen. I 2023 forsøgte de allerede dette med en anmodning om en midlertidig berufung, som dog blev afvist på det tidspunkt. Retten henviste til, at SEC ville få mulighed for en almindelig anke efter afslutningen af sagen.

Eksperterne er uenige om, SEC vil appellere. Selvom Ripple generelt kan betragte udfaldet som en sejr, blev de dømt skyldige i en anklage. Derfor må SEC overveje om en appel er det værd, da de har opnået en delvis succes.

Berufungsgerichte er ikke nådige

Statistisk set er appelprocesser sjældent vellykkede i USA. I 90 procent af tilfældene følger dommerne den tidligere afsagte dom. Det kræver derfor gode og overbevisende grunde at anke en dom. Ripple bør derfor stadig ikke slappe af, da SEC har 60 dage til at appellere dommen.

Det er vigtigt for Ripple at afslutte dette kapitel, da de har store ambitioner.

RLUSD kan ikke lancere i dette klima

Med Ripple USD ønsker man at komme ind på markedet med Stablecoins. Regulatoriske krav skal ikke omgås, men helst opfyldes. Stabiliteten for Stablecoin-udstedere bliver stadig sværere, især i den vestlige verden.

Top  XRP Hype: Preisexplosion oder Platzen der Blase?

Det vurderes som usandsynligt, at RLUSD vil blive lanceret, før sagen med SEC er endeligt afsluttet. Hvis der kommer anke, kan sagen trække i flere år.

Er Gensler for ambitiøs?

Gary Gensler bliver allerede betragtet som finansminister i tilfælde af et valgsejr for Kamala Harris. Under Biden-administrationen har man gjort flere tiltag mod branchen, men er ofte mislykkedes. Det spekuleres om Genslers ambitioner kan være en faktor for en eventuel anke. Selvom SEC endnu ikke har udtalt sig om en mulig anke, vil Ripple og XRP sandsynligvis stå i en venteposition indtil begyndelsen af oktober.

Markedet har positivt modtaget dommen, men XRP har endnu ikke oplevet en opblussen. En anke kan muligvis påvirke XRP-kursen, men også muligvis opfattes positivt hvis fristen udløber resultatløst.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button