RegulationRegulierungRipple

Ripple viser modstand mod SEC’s krav efter vellykkede retssager: En vurdering af de mulige udfald og konsekvenser.

I den spændende juridiske strid mellem Ripple og Securities and Exchange Commission (SEC) deler den førende pro-XRP-juridiske ekspert, Fred Rispoli, sine tankevækkende overvejelser om det usædvanlige stilhed, der har præget sagen på det seneste.

Gennem en omhyggelig analyse undersøger Rispoli de mulige årsager til denne pludselige stilhed og forudsiger de forskellige resultater, når det næste milepæl i denne langvarige juridiske pat nærmer sig.

Roen før stormen? Fremskridt i retssager uden tumult

Ved analysen af den usædvanlige stilhed i retssagen konstaterer Rispoli, at skadevurderingsfasen er planlagt til den 12. februar. Med henblik på den nært forestående dato er retseksperten overrasket over, at SEC ikke har indgivet anmodninger om afsløring, på trods af den tidligere fjendtlighed i sagen.

Rispoli forventer dog, at Kommissionen vil handle og indgive en anmodning mindst en uge før fristen udløber. Hvis en sådan handling udebliver, ville det ifølge ham indikere, at både SEC og Ripple forfølger en mere samarbejdsvillig og mindre konfronterende taktik.

I mellemtiden præsenterer analysen to mulige scenarier. Det ene indebærer, at SEC modtager og gennemgår relevante dokumenter, inden de når til enighed med kryptofirmaet. Hvis dette ikke lykkes, forventer Rispoli, at retssagen vil udvikle sig til skadevurderingsfasen, der afsluttes den 29. april.

I sin vurdering antyder Rispoli, at det bedst ville være for Kommissionen at finde enighed med Ripple. Ellers vil Kommissionen, ifølge Rispoli, miste det meste af sine krav, hvis sagen når skadevurderingsfasen. Derfor ville det mest fornuftige valg være at finde enighed.

Nødvendige kompromiser for SEC

Hvis SEC beslutter at finde enighed med Ripple, skal de betale en mindre sum, end de tidligere har krævet. John Deaton, en anden prominent pro-XRP-juridisk ekspert, afslørede tidligere, at Kommissionen krævede mere end 700 millioner dollars fra kryptofirmaet for påståede overtrædelser af værdipapirlovgivningen.

Top  SEC udskyder igen godkendelse af Bitcoin ETFs til 2024 - men viser åbenhed

Med tanke på Ripples succesrige historik, der har ført til tre prominente retssager mod SEC som sejrherre, tøver kryptofirmaet med at imødekomme Kommissionens krav. På baggrund af præcedensetableringen fra LBRY-sagen er Ripple overbevist om, at retten vil pålægge en mindre skadeserstatning end SECs krav. Derfor vil det være klogere for begge parter at finde enighed og søge et fælles grundlag.

John Deaton argumenterede for, at en skadeserstatning på 20 millioner dollars eller mindre ville udgøre en “99,9% juridisk sejr” for Ripple. Dette scenarie ville udgøre en betydelig forskydning til fordel for kryptofirmaet og yderligere styrke deres position i denne pågående juridiske magtkamp.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button