RegulationRegulierung

Sam Bankman-Frieds Anwälte fordern milde Strafe på grund af Autismus: “Er kann nicht auf ‘normale’ Art und Weise auf soziale Signale reagieren”

Sam Bankman-Frieds anmodning om nedsættelse af straffen

Den tidligere CEO for FTX, Sam Bankman-Fried, blev i november sidste år dømt for at have misbrugt 8 milliarder dollars fra kunder. På trods af dette var Sams advokat for nylig i retten og argumenterede for en mildere straf for sin klient. Anklagerne anbefalede oprindeligt en straf på 100 år, men nu opfordrer Sams advokater til en reduceret straf på 65 til 78 måneder.

Neurologiske problemer inddrages i forsvarsmemoet

I et memo indgivet af Sams advokater blev det påpeget, at Bankman-Fried lider af neurologiske problemer, der ikke kan overvindes. Advokaterne understregede, at deres klient fortryder dybt sine handlinger og ønsker at kompensere sine ofre. Sam Bankman-Frieds eneste mål er angiveligt at gøre det godt igen og komme videre.

Støtte fra familie og påstande om autisme

Familien støtter også Sam Bankman-Fried i denne svære tid. Hans forældre beskriver ham som en hårdtarbejdende og ikke ondsindet person. De fremhæver, at en 100-årig fængselsstraf ville være overdreven og at deres søn ikke er motiveret af penge. Desuden hævder Sams advokater, at han er for autistisk til at klare sig i fængslet, da han har svært ved at reagere på sociale signaler og vise følelser.

Konklusion

Sam Bankman-Frieds forsvarsteam har argumenteret for en lavere straf baseret på hans neurologiske tilstand og personlighedstræk. De hævder, at en længere fængselsstraf vil være skadelig for ham både under og efter afsoning. Dommen forventes at blive afsagt den 28. marts, hvor det vil blive afgjort, hvorvidt hans straf vil blive reduceret som anmodet eller fastholdt i sin fulde længde.

Top  Solana Tokens oplever bemærkelsesværdige gevinster på kryptomarkedet - hvad betyder det for investorer?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button