RegulationRegulierungRipple

SEC anfægter tidligere afgørelse i Ripple-sag: Hvad betyder det for XRP?

SEC anfægter tidligere retsafgørelse i Ripple-sag

Den amerikanske børstilsynsmyndighed SEC har indgivet Formular C med bilag for at udfordre den tidligere retsafgørelse fra august i Ripple-sagen. SEC ønsker at omstøde visse dele af afgørelsen, men XRP’s status som ikke-værdipapir bliver ikke bestridt.

Ripple har bekræftet, at virksomheden planlægger at reagere med deres egen indgivelse næste uge. Gennemgangen vil fokusere på XRP-salg og brugen af XRP som betalingsmetode, mens SEC vil genoverveje kravene mod topledelsen.

SEC vil appellere Ripple-ledelsens rolle i XRP-salg

Securities and Exchange Commission (SEC) har indgivet en foreløbig indsigelse til en civillig appel (Formular C) for at appellere den tidligere domstolsafgørelse i Ripple-sagen. Ripple’s Chief Legal Officer, Stuart Alderoty, bekræftede, at virksomheden vil indsende deres Formular C næste uge og understregede, at dommen om, at “XRP ikke er et værdipapir,” ikke bliver bestridt.

Den foreløbige indsigelse markerer det første skridt i appeldomstolen og blev indgivet ved retten for den anden retskreds i USA under sagsnummer 24-2648.

SEC hævdede, at Ripple Labs sammen med deres ledere Bradley Garlinghouse og Christian A. Larsen overtrådte afsnit 5(a) og 5(c) i Securities Act ved at tilbyde og sælge XRP uden registrering. Domstolen afsagde delvis dom til fordel for SEC angående salg til institutionelle investorer, men også delvis dom til fordel for søgernes vedrørende salg på digitale aktiehandelsplatforme og andre specifikke transaktioner.

XRP-prisen forbliver uændret af SEC’s appel

I respons på appellen er markedet for XRP stort set uændret. Prisen har holdt sig mellem 0,54 og 0,55 dollars på CoinGecko i løbet af de sidste 24 timer. Efter SEC’s klage er prisen faldet med 1 %.

Top  Solana-Blockchain tiltrækker investorer på Breakpoint-Konferencen i Amsterdam

SEC’s appel berører spørgsmål i forbindelse med distriktsrettens beslutning om delvise domme til fordel for sagsøgerne. SEC anmoder om en gennemgang af tidligere domme, som de anser for potentielt “fejlbehæftede.”

Distriktsretten godkender udfyldelsen af Formblad D med den betegnelse “Retten for appeldomstolens transkription/civile appelformular” 14 dage efter appellen.

Krypto-communityet og Ripple-støtter er optimistiske om, at dommeren vil afvise appellen. Advokat Jeremy Hogan forklarer, at XRP’s handel på børser og brugen af XRP som betalingsmetode vil være i fokus for appellen.

Klagerne fra SEC mod Ripple-lederne Garlinghouse og Larsen vurderes at være et svagt træk, da de tidligere blev frafaldet. Hogan påpeger, at hvis Ripple taber appellen, kan de forvente strengere straffe.

I august afslog retten SEC’s anmodning om at konfiskere 876 millioner dollars fra XRP-salg, men rapporter indikerer, at værdipapiragenturet også vil appellere denne afgørelse.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button