RegulationRegulierung

Senator Roger Marshall trækker sin støtte til Kryptopenge-lovgivning tilbage: Konsekvenser for kommende valg?

I denne artikel diskuteres Senator Roger Marshalls tilbagetrækning af sin støtte til DAAMLA-Gesetzentwurf 2023, som blev co-sponsoreret sammen med Senator Elizabeth Warren. Dette skridt har skabt en vis kontrovers i kryptoinsustrien og politiske kredse.

Senator Marshall trækker sin støtte til DAAMLA tilbage

Den 24. juli trak Senator Roger Marshall sin støtte til Digital Asset Anti-Money Laundering Act of 2023 (DAAMLA) tilbage, hvilket gjorde ham til den eneste ud af 19 co-sponsorer, der gjorde dette. Dette skridt blev bekræftet af officielle US-føderale lovgivningsoplysninger og skabte stor opmærksomhed omkring lovforslaget.

Warren og Marshall’s argument for regulering

Warren og Marshall hævdede, at kryptoindustrien skal overholde de samme regler som regulerede banker for at forhindre misbrug fra “skurke” som menneskehandlere og narkobaroner. De præsenterede DAAMLA som et værktøj til at bekæmpe hvidvaskning af penge og finansiering af kriminalitet ved hjælp af digitale aktiver.

Reaktion fra krypto-beføjede

John Deaton, en kendt krypto-fortaler, meddelte sin intention om at vælte Senator Warren og kæmpe mod Washingtons elite. Dette markerede begyndelsen på en politisk konflikt mellem pro-krypto og anti-kryptointeresser, som forventes at have indflydelse på de kommende valg i 2024.

Støtte til Deaton og modstand mod Warren

Gemini-medstifter Tyler Winklevoss donerede betydelige midler til Deatons kampagne for at støtte kryptoinnovationer og modarbejde Warrens synspunkter om kryptoregulering. Winklevoss karakteriserede Senator Warren som en trussel mod amerikansk velstand og udtrykte stærk støtte til Deaton som en pro-krypto og pro-forretningskandidat.

Top  Ripple vs. SEC: Hvordan kan den amerikanske præsidentvalg påvirke XRP?

Konklusion

Den politiske strid om kryptoregulering har skabt en opdeling mellem dem, der støtter innovation i digital aktiver og dem, der ser dem som en trussel mod finansielle sikkerhed. Med valget i 2024, der nærmer sig, forventes kryptoindustrien at spille en stadig større rolle i amerikansk politik, mens debatten om regulering af digital valuta fortsætter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button