RegulationRegulierung

Senatoren Brown og Warren deltager i diskussionen om regulering af stablecoins

Sherrod Brown og Elizabeth Warren bidrager til debatten om regulering af stablecoins

I kølvandet på bekymringerne fremsat af Kampagnen for Rechenschaftspflicht har senatorerne Sherrod Brown og Elizabeth Warren deltaget i diskussionen om reguleringen af stablecoins. Ligeledes har Circle’s Chief Strategy Officer, Dante Disparte, adresseret disse bekymringer i en nylig erklæring.

Bekæmpelse af hvidvaskningsanklager

Kampagnen for Rechenschaftspflicht har for nylig udsendt et brev, hvor de anklager Circle, et velkendt blockchain-selskab, for at være involveret i hvidvaskning af penge til terrororganisationer som Hamas og Hisbollah. Disparte afviste kraftigt disse anklager, bekræftede Circle’s forpligtelse til etisk forretningspraksis og pegede på unøjagtighederne i påstandene. Han understregede, at Circle hverken direkte eller indirekte er involveret i finansiering af sådanne grupper. Desuden præciserede Disparte, at Circle ikke yder banktjenester til Justin Sun, grundlæggeren af TRON blockchain platformen, hvilket effektivt ophæver eventuelle forbindelser mellem de to virksomheder. Derudover påpegede Disparte, at Circle proaktivt lukkede alle konti forbundet med Justin Sun og hans tilknyttede virksomheder i februar 2023, selvom den amerikanske regering ikke havde udpeget dem som Specially Designated Nationals.

Overholdelse af regulatoriske standarder

Som licenseret pengeoverføringsvirksomhed i 46 stater overholder Circle høje regulatoriske standarder og er underlagt de strenge bestemmelser i U.S. Bank Secrecy Act vedrørende bekæmpelse af hvidvaskning af penge. Disparte lagde vægt på Circle’s omfattende samarbejde med retshåndhævende myndigheder, herunder de amerikanske efterretningstjenester. Han påpegede også Circle’s anerkendelse for deres indsats inden for opdagelse og bekæmpelse af svindel, såsom “Swine Swap” svindel, og for deres støtte i inddrivelse af midler.

En kompetent arbejdsstyrke

Circle’s engagement i kampen mod finansiel kriminalitet afspejles i deres medarbejderstab. Mange medarbejdere har baggrund i lignende funktioner hos store amerikanske myndigheder som CIA, finansministeriet og justitsministeriet. Denne ekspertise styrker yderligere Circle’s tilgang til overholdelse af lovgivning.

Top  US-Justizministerium bekämpft internationale Geldwäsche mit Kryptowährungen: Aktuelle Fälle zeigen drastische Maßnahmen

Tilslutning til skrappere regler

Disparte’s brev til senatorerne Brown og Warren indeholdt en invitation til at drøfte muligheder for at forbedre tilsynet med stablecoins. Han understregede vigtigheden af strenge standarder vedrørende reserver, offentliggørelse, likviditet og risikostyring for stablecoin-udstedere. Circle støtter stærkt styrkelsen af anti-hvidvaskningsbestemmelser i kryptovaluta-sektoren som en del af deres forpligtelse til branchetransparens og rechenschaftspflicht.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button