RegulationRegulierung

Skandal om Telegram: Pavel Durov løsladt fra fransk politigevær efter alvorlige anklager

Pavel Durov, manden bag Telegram, løsladt efter fire dages politigevær i Frankrig

Pavel Durov løsladt efter politigevær i Frankrig

Pavel Durov, manden bag den populære messaging-platform Telegram, er blevet løsladt fra politiets varetægt i Frankrig i dag, den 28. august 2024. Han blev tilbageholdt i fire dage efter at være blevet anholdt ved Le Bourget lufthavn uden for Paris.

Alvorlige anklager mod Telegram

De franske myndigheder har undersøgt nogle alvorlige anklager mod Telegram, herunder brugen af platformen til materiale om seksuelt misbrug af børn, narkohandel, svindel og organiseret kriminalitet.

Lovlig tilbageholdelse under fransk lov

Ifølge fransk lov kan politiet tilbageholde en person i op til 96 timer, og det var præcis hvad der skete med Pavel Durov. De besluttede endda at forlænge hans tilbageholdelse yderligere og gav sig selv 48 ekstra timer til at beslutte, om de skulle anklage ham eller løslade ham.

Præsident Macron understreger Meinungsfreiheit

I mellemtiden var den franske præsident Emmanuel Macron optaget af at slukke brande, både bogstaveligt talt og metaforisk. Han forsikrede offentligheden om, at Pavel Durovs anholdelse ikke var en politisk hævnaktion, men en del af retssystemet.

Macron understregede Frankrigs engagement i ytringsfriheden, så længe den forbliver inden for lovens rammer. Han ønskede at tydeliggøre, at anholdelsen ikke handlede om at forfølge Pavel personligt eller forsøge at lukke Telegram ned.

Denne artikel vil blive opdateret.

Top  Kampen mellem SEC og Coinbase afgør fremtiden for XRP - Analytikere forudser øget volatilitet

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button