EthereumRegulationRegulierung

Strenge neue Vorschriften für FinTech-Unternehmen und VASPs in Peru: Ein Blick auf die Auswirkungen und Bedeutung der Compliance

Perú har for nylig introduceret nye regler, der påvirker FinTech-virksomheder og Virtual Asset Service Providers (VASPs) for at forbedre sikkerheden og transparens på kryptocurrency-markedet. Disse reguleringsændringer vil have en betydelig indvirkning på, hvordan disse virksomheder opererer i landet.

Indblik i de nye regler af en Compliance-ekspert

Adolfo Morán, medstifter af Ethereum Lima og ekspert i overholdelse af regler for bekæmpelse af hvidvaskning af penge, gav indblik i konsekvenserne af disse nye regler. Morán, der rådgiver FinTech-virksomheder i overholdelsesforhold i årevis, understregede vigtigheden af disse regler for at opretholde en robust og gennemsigtig markedsplads.

Rollen som Compliance Officer (CO)

En almindelig bekymring blandt iværksættere og CEO’er i branchen er rollen som Compliance Officer (CO). Morán forklarede: “En enkelt person, ikke et selskab, bør påtage sig rollen som CO. Denne person skal være godt fortrolig med virksomhedens drift, f.eks. med kryptohandel for VASPs eller forebyggelse af hvidvaskning af penge.”

Intern dokumentation

Når det kommer til intern dokumentation som manualer og kodekser, præciserede Morán, at disse ikke behøver godkendelse fra Financial Intelligence Unit (UIF). “De godkendes internt af bestyrelsen eller ledelsen, selvom UIF kan anmode om dem på et senere tidspunkt eller som en del af Compliance Officerens årsberetning,” forklarede han.

Reiseregel

Endelig berørte Morán en af de mest kritiske aspekter af de nye regler: Reisereglen. Han understregede dens betydning for at sikre sporbarhed og gennemsigtighed i kryptocurrency-transaktioner og bemærkede, at dette ville være et centralt emne i fremtidige drøftelser.

Disse udviklinger i Peru repræsenterer et skridt mod integration af strengere kontroller inden for FinTech- og kryptocurrency-sektoren og sigter mod at tilpasse sig globale standarder og sikre finansmarkeds sikkerhed i regionen.

Top  Uniswap løfter sig til nye højder med lanceringen af UniChain: En vej til bedre skalerbarhed og effektivitet for Ethereum-netværket

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button