RegulationRegulierung

Terraform Labs Mitbegründer Do Kwon steht vor Auslieferung in die USA aufgrund von Betrugsvorwürfen im Zusammenhang mit algorithmischem Stablecoin

Do Kwon anklaget for bedrageri og udsat for udlevering til USA

Den medstifter af Terraform Labs, Do Kwon, bliver nu flyttet til USA på grund af anklager om svindel i forbindelse med betydelige tab for amerikanske investorer i forbindelse med en algoritmisk stablecoin.

Flytningen til USA

Beslutningen om at udlevere Kwon til USA blev truffet af Obergericht i Montenegro, mens Sydkoreas anmodning om udlevering blev afvist. Dette blev rapporteret af det lokale medievirksomhed Pobjeda.

Tidligere anholdelse i Montenegro

Sidste år godkendte retten i Podgorica Kwons udlevering, efter han blev anholdt i Montenegro i marts 2023 for at forsøge at forlade landet med et falsk pas.

Efter først at have accepteret udlevering til Sydkorea blev Kwon senere idømt fire måneders fængsel af en montenegrinsk domstol for dokumentfalsk. På trods af hans protester bekræftede domstolen straffen, hvilket resulterede i, at Kwon blev fængslet.

Anklager om svindel

Kwon står over for civilretlige anklager fra Securities and Exchange Commission (SEC), der hævder, at han og hans virksomhed akkumulerede milliarder fra investorer ved at sælge en række sammenhængende krypto-værdipapirer, hvoraf mange ikke var registreret.

Den planlagte retssag vedrørende svindelanklagerne, der var planlagt til den 29. januar, blev udsat til slutningen af marts på grund af Kwons vanskeligheder med at få løsladt fra Montenegro.

Top  Floki Inu afviser bekymringer om høj APY og reagerer på regulatorisk fokus.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button