RegulationRegulierung

Worldcoin reagiert på retsusikkerhed i Spanien med nye erklæringer og compliance-metoder

Worldcoin: Fokus på Compliance og Datenschutz

Worldcoin’s Opdaterede Erklæringer

Worldcoin reagerer på den stigende retsusikkerhed i Spanien ved at offentliggøre nye erklæringer om deres aktiviteter og compliance-foranstaltninger. Den 18. marts udgav Worldcoin en blogindlæg med titlen “Væsentlige fakta om Worldcoin”, hvor grundlæggende informationer om deres drift, regler og overholdelse af lovgivningen præsenteres.

Fokus på Overholdelse af Lovgivningen

Projektet understreger deres forpligtelse til at operere lovligt på alle tilgængelige steder og sikre fuld overholdelse af databeskyttelsesbestemmelser såsom den europæiske GDPR og den argentinske lov om beskyttelse af persondata. Worldcoin bekræfter deres politik om ikke at tillade mindreårige på platformen og kræver, at enhver bruger bekræfter deres alder på over 18 år, før de kan verificere sig via World App hos en Orb.

Worldcoin forsikrer, at hverken Worldcoin Foundation eller deres bidragyder Tools for Humanity nogensinde har solgt, sælger eller vil sælge personlige data, herunder biometriske data. Platformen lægger vægt på den selvbesiddende karakter af World ID og World App, som sikrer, at kun ejeren har adgang til personlige data såsom navn, e-mail-adresse og telefonnummer.

Fokus på Sikkerhed

For at sikre brugernes data er Orb-hardwaren udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner for at beskytte data mod uautoriseret adgang.

Konsekvenserne i Spanien og Verdensomspændende Forpligtelser

Denne erklæring kommer i kølvandet på den vedvarende usikkerhed om Worldcoins forretninger i Spanien. I begyndelsen af marts pålagde den spanske databeskyttelsesmyndighed Worldcoin at stoppe dataindsamling og -behandling i landet, hvilket resulterede i et midlertidigt driftsforbud. Worldcoins efterfølgende forsøg på at anfægte forbuddet i retten var forgæves.

Top  BlackRock Advisors LLC stilles over for 2,5 millioner dollar i bøde for forkert beskrivelse af investeringer i underholdningsindustrien.

Worldcoin, grundlagt af Sam Altman, CEO for OpenAI, har til formål at skabe digital identifikation og ejendom for enkeltpersoner globalt. Siden lanceringen i juli 2023 har projektet stået over for regulatoriske udfordringer, herunder et forbud i Kenya på grund af bekymringer vedrørende databeskyttelse. Dog har Worldcoin til hensigt at genoptage driften i Kenya i 2024 efter samtaler med regeringen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button