RegulationRegulierung

Zentralbank von Brasilien plant beschleunigte Regulierung von Tokenisierung und Stablecoins bis 2025

Centralbanken i Brasilien fremskynder reguleringen af ​​tokenisering og stablecoins indtil 2025

Brasilien udvikler sig til et kryptocurrency center i Latinamerika, og myndighederne arbejder på at give klarere retningslinjer for kryptocurrency virksomheder. Roberto Campos Neto, præsident for Centralbanken i Brasilien, annoncerede, at han forventer, at reglerne for behandling af tokenisering og stablecoin processer vil være færdige inden 2025.

Fremadrettet regulering

I et nyligt program bekræftede Campos Neto, at banken også arbejder med at regulere udbydere af virtuelle aktiver (VASPer). Han meddelte, at banken vil starte en offentlig høring for at få feedback på udkastet, der beskæftiger sig med “adfærd, organisering og godkendelsesprocessen” for disse enheder.

Banken præsenterede allerede en lignende offentlig konsultation om dette emne i 2023, dog uden et specifikt udkast til evaluering.

Vigtigheden af regulering

Campos Neto understregede betydningen af denne regulering for virksomheder og markeder, der implementerer disse løsninger samt de positive virkninger, de kunne have i Brasilien.

Han udtalte:

“På grund af deres natur har virtuelle aktiver potentiale til at generere enorme effektivitetsgevinster inden for betalings- og kreditydelser og fremme udvidelsen af kapitalmarkedet.”

Tilbagestående frister

Dog har banken ikke overholdt visse estimerede frister for færdiggørelsen af denne regulering. I maj indikerede lokale rapporter, at banken havde annonceret en plan om at afslutte disse bestemmelser inden udgangen af året. Dette er dog ikke længere muligt med de nye udtalelser fra Campos Neto. Senere forklarede chefen for reguleringsafdelingen i centralbanken, Nagel Paulino, at banken sigter mod næste år og understregede, at markedets aktører vil få en periode til at overholde de endelige regler.

Top  TrueUSD's Depeg skaber spekulationer om Stablecoin's reserver

Tidligere regulering

Brasilien har allerede sanktioneret sin kryptocurrency regulering af den tidligere præsident Jair Bolsonaro i december 2022. Den reguleringsmæssige ramme giver centralbanken beføjelse til at udstede retningslinjer vedrørende disse specifikke emner.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button