AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereum

Yearn.finance’s Bold Attempt at Recovery: Calling on Arbitrage Traders to Return Profits

DeFi-protokollen Yearn.finance har opfordret arbitragehandlere til at returnere overskud, de opnåede som følge af en fejl i multi-signatur-scriptet, der førte til et underskud på 1,4 millioner dollars.

I et indlæg på GitHub den 11. december afslørede protokollens bidragyder, “dudeshan”, at den multi-signatur fejl under en gebyrtokenkonvertering medførte, at virksomhedens skattebalance på 3.794.894 lp-yCRVv2-tokens blev byttet. Det blev afsløret, at de byttede tokens udelukkende påvirkede protokollens kasse uden brugere, men afsløringen afstedkom forskellige reaktioner i kølvandet på det seneste angreb på broer på andre former for cryptocurrency-platforme.

“Beløbet var strengt taget protokollens egen likviditet (POL), der tilhørte Yearns skattekammer, og indeholdt ikke nogen brugerfonde. Beløbet udgjorde en stor del af Curve-puljen og pådrog sig derfor betydelig slitage, som hurtigt blev udlignet af markedet tilbage til den normale pris,” fortælles det.

Protokollens likviditetspool faldt med 62% i forhold til spotprisen, efter den oplevede massiv slitage, da modtog 779.958 DAI yVauly-tokens.

Yearn.finance tager et dristigt skridt mod bedring

Protokollen har opfordret arbitragehandlere, der profitere af de uheldige hændelser, til at returnere overskuddet til fordel for fællesskabet.

GitHub-noten indeholder en opfordring til brugerne om at returnere beløb, de finder rimelige på grund af episoden. “Da disse tokens er afgørende for Yearns yCRV-likviditet, beder vi enhver, der har tjent penge på denne fejl, om at returnere et beløb, de finder rimeligt til Yearns hoved-multisig.”

Yearn bekræftede, at det samlede beløb tabt var 1,4 millioner dollars, med fulde oplysninger om årsagen og de problemer, der blev rejst af fællesskabet. Platformen indledte derefter bestræbelser for at få refusion ved at sende specifikke handlende on-chain-meddelelser.

Top  SEC godkender ETF'er bundet til Ethereum - Ebnede vejen for handel med Ether-Spot-ETF'er

Beskeden identificerede nogle handlende og opfordrede dem til at refundere det, de finder rimeligt, og en undskyldning til handlende.

Ifølge Etherscan har en handlende imødekommet krav og sendt 1 Ethereum (ETH) til en værdi af 4.500 dollars til platformen og skrevet en sympatisk besked til protokollen.

“Noger er lykkeligvis belært og sendte 1 Ethereum tilbage. Det var ikke så stort et overskud som for andre, men alligevel,” skrev den medfølende handlende.

Næste skridt for Yearn

Ifølge GitHub-indlægget håber platformen at forhindre lignende fejl ved at adskille POL-fonde i “dedikerede manager-kontrakter” og håndhæve strengere prisindvirkningstærskler, mens man om bord giver mere læsbare resultater på handelsscript.

Fællesskabsmedlemmer har opfordret til mere kraftfulde bestræbelser på at forhindre en lignende hændelse i fremtiden, mens andre har opfordret til, at gavmilde tilbagebetalinger retur. Protokollen led et udbytte på 11 millioner dollars i april, efter at en dårlig aktør udskrev en billiard Yearn Tether.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button