AltcoinsEthereum

Solana (SOL) viser tegn på opsving og tiltrækker opmærksomhed på trods af tidligere tilbageslag – Hvad er der sket med kryptokurrencyen?

Solana (SOL) – en oversigt

Solanas seneste udvikling

Solana (SOL) oplevede for nylig en nedgang, men viste en beskeden opsving i de seneste syv dage, efter at kursen var faldet med omkring 8% siden den 22. januar.

Solanas NFT-levering og prisudvikling

Platformen har tiltrukket stor opmærksomhed på grund af dens NFT-præstation, men prisen er kun steget lidt i den seneste tid.

Solanas påståede fejlfrihed

Tidligere plaget af nedbrud hævdede Solana i juli at have været fejlfri siden februar. For nylig tilbød udvikleren af Solana, Jacob Creech, en dusør på $400.000 til enhver, der formår at lukke Solana ned.

Solanas forbindelse til BONK

Flaggskibet blandt meme-coins, BONK, som er forbundet med Solana, vinder popularitet blandt entusiaster, der ønsker at fremme dets accept. BONK har introduceret en “PooperScooper” -funktion for at hjælpe brugerne med at organisere deres aktiver effektivt i deres tegnebøger.

Solana som “Ethereum-Killer”?

Selvom den er blevet kaldt en “Ethereum-Killer”, foreslår medstifteren af Solana, Anatoly Yakovenko, at bruge Ethereum som et Layer-2 for Solana-blockchainen. Selv Ethereum-grundlæggeren Vitalik Buterin beundrer Solana-protokollen.

Solanas prisudvikling og kontroverser

I 2023 bevægede SOL sig omkring støtteområdet på $10 og har været i en nedadgående trend siden november 2021, hvor den blev handlet til $200. Desuden har Solana været genstand for kontroverser i forbindelse med FTX-børsen, da CEO Sam Bankman-Fried har haft juridiske problemer, der har påvirket Solanas omdømme.

Aktuel status og fremtidige forventninger

På tidspunktet for den seneste opdatering handles SOL til $95.63, hvilket er en stigning på 2.16% i løbet af de sidste 7 dage. Mange analytikere forudser, at Solana vil opleve en prisstigning under en potentiel kommende opadgående bevægelse, ligesom resten af de vigtigste kryptovalutaer.

Top  Kinesisk bank belønner kunder med carbon points for brug af digital yuan

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button