AltcoinsPolkadot

Polkadot-Token (DOT) stormer mod $12 – Vil prisen fortsætte sin opadgående trend?

Polkadot-token (DOT) stiger mod 12,00 $-mærket

Efter at have dannet en solid base over $8,00, har Polkadot-token (DOT) oplevet en stærk stigning mod $12,00 i de seneste dage. Prisen brød igennem $10,00-modstanden og steg med over 20 % på kort tid og nåede et nyt fler-måneders højdepunkt på $11,00. Prisen konsoliderer nu gevinsterne, ligger stadig over $10,00 og det simple 100-timers glidende gennemsnit.

Teknisk analyse

På 4-timers diagrammet for DOT/USD-paret har der dannet sig en vigtig bullish trendlinje med støtte ved $9,10. Denne trendlinje ligger tæt på det 61,8 % Fibonacci retracement-niveau fra opadgående bevægelse fra lavpunktet på $8,26 til højdepunktet på $11,00. Analytikere peger på modstanden ved $10,75 og forventer en mulig overgang over $11,00-mærket. I så fald kunne prisen kortvarigt rette sig mod $12,00, hvor den næste store modstand ligger ved $13,50.

Potentielle korrektioner

Hvis DOT-prisen ikke bryder over $11,00, er der risiko for en nedadgående korrektion. Den første vigtige støtte ligger omkring $10,35, efterfulgt af zonen ved $10,00 og $9,50. Tekniske indikatorer som 4-timers MACD og RSI signalerer i øjeblikket en bullish dynamik for DOT/USD.

Det er vigtigt at bemærke, at investeringer i kryptokurver altid indebærer risici, og investorer bør derfor foretage deres egen research og træffe forsigtige investeringsbeslutninger. Informationen er udelukkende til informationsformål og afspejler ikke nødvendigvis holdningen hos NewsBTC.

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Top  XRP's prisstabilitet og forventede fremtidige stigning: Kan XRP nå $10?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button